La Boutique Blanche

Nieuwste artikelen

Deze artikelen zijn net binnen gekomen!

Nieuwste berichten

Blog over de laatste trends

Placeholder

27 March 2017 / 11:12

Echt leder

Dit weekend stond ik op de Feel Good & Shopping beurs te Veghel, een ervaring met een bezoeker deed me genieten & liet me terugdenken aan vroeger.

Lees bericht

Placeholder

13 March 2017 / 12:36

10 tips voor manden in je interieur

Zie jij ze ook overal? Je kan manden kopen in allerlei maten en allerlei materialen. In deze blog vind je 10 tips over het gebruik van manden in je interieur.

Lees bericht

Placeholder

27 February 2017 / 10:27

Groen, groener, groen

Groen, het is momenteel niet weg te denken uit ons interieur. De trend natuur laat het volop terugkomen en met Greenery als kleur van het jaar komt er nog meer groen op ons af. Tijd voor mij om in het gebruik van de kleur groen in het interieur te duiken.

Lees bericht

Placeholder

20 February 2017 / 4:47

Gastblog Betonnen Design

Wonen in een oud fabriekspand, school of loft is voor menigeen een droomwens. De daarbij horende industriële woonstijl is op dit moment één van de hipste stijlen. Een industrieel interieur is robuust, stoer, ruimtelijk en functioneel. Deze woonstijl wordt gekenmerkt door het gebruik van ruwe materialen

Lees bericht

Placeholder

9 February 2017 / 12:35

Inspiratie voor je thuiswerkplek

De trend om meer en meer thuis te werken, aangevuld met de zzp-ers die vanuit huis hun bedrijf runnen, maakt dat het aantal thuiswerkplekken fors toeneemt. Hoe pak je dat aan en waar kijk je naar als je een thuiswerkplek maakt? Tijd voor inspiratie!

Lees bericht

Powered by Lightspeed