La Boutique Blanche

Nieuwste artikelen

Deze artikelen zijn net binnen gekomen!

Nieuwste berichten

Blog over de laatste trends

Placeholder

20 February 2017 / 4:47

Gastblog Betonnen Design

Wonen in een oud fabriekspand, school of loft is voor menigeen een droomwens. De daarbij horende industriële woonstijl is op dit moment één van de hipste stijlen. Een industrieel interieur is robuust, stoer, ruimtelijk en functioneel. Deze woonstijl wordt gekenmerkt door het gebruik van ruwe materialen

Lees bericht

Placeholder

9 February 2017 / 12:35

Inspiratie voor je thuiswerkplek

De trend om meer en meer thuis te werken, aangevuld met de zzp-ers die vanuit huis hun bedrijf runnen, maakt dat het aantal thuiswerkplekken fors toeneemt. Hoe pak je dat aan en waar kijk je naar als je een thuiswerkplek maakt? Tijd voor inspiratie!

Lees bericht

Placeholder

5 January 2017 / 11:28

Kleuren van het jaar 2017

Inspiratie, ik kan er geen genoeg van krijgen! Ook dit jaar brengen de kleuren van het jaar weer allerlei ideeën op gang. Kijk met me mee naar de kleuren die dit jaar de trends vormen!

Lees bericht

Placeholder

12 December 2016 / 1:45

Winterinspiratie voor jouw tafel, decotips!

Als ik aan een feesttafel plaats neem, dan hou ik ervan dat ze warmte en gezelligheid uitstraalt. Je moet hiervoor zeker niet altijd nieuwe spullen aanschaffen of helemaal in de feestelijke goudtinten gaan. Vandaag 2 manieren om heel gemakkelijk en snel een mooi tafelstuk te maken dat warmte en gezelligheid uitstraalt.

Lees bericht

Placeholder

5 December 2016 / 11:52

Winterinspiratie voor jouw tafel!

Vind je het altijd weer een uitdaging om een gezellige, originele feesttafel te creëren? Ontdek nu mijn winterinspiratie blog!

Lees bericht

Powered by Lightspeed