La Boutique Blanche

Handgemaakte hanglamp keramiek

€250,00 Incl. btw

Artikelnummer: L0021
Levertijd: 3-4 weken

Werkend vanuit een cilinder ontstaat deze prachtige pendellamp in de vorm van een Oloïd. Het proces waarbij de lamp handgemaakt wordt, beïnvloed elke keer weer de uiteindelijke vorm van de lamp. Elke lamp wordt apart gemaakt en in een later stadium worden de 2 cilinders aan elkaar vast gemaakt.

Deze hanglamp is handgemaakt van keramiek of steengoed. In basis is dit artikel altijd zoals je het op de foto’s ziet, echter je kan aanvragen om het licht aan te passen voor een specifieke plek.  

De afwerking is gebeurd met een Terra Sigillata wat een zacht effect aan de buitenzijde creëert en de beige kleikleur bewaard. De binnenzijde kreeg hier een wit glazuur. De beide afwerkingen geven een prachtig contrast aan de lamp.

De cilinders die voor deze lamp gebruikt worden zijn groter dan de cilinders die voor de hanglamp met 1 ring gebruikt worden.

Wie maakt deze hanglamp keramiek?

Jeannine Vrins van Atelier Oker is Nederlandse, maar woont al 25 jaar in België. Ze beoefent haar werk als keramiste thuis in haar Atelier Oker en daarnaast is ze lerares voor keramisten. Een gepassioneerde dame dus. Jeannine legt haar eigen gevoel in haar assortiment. Ze houdt van een speelse twist hier en daar en die vind je zeker in haar werk terug. Een groot deel van haar assortiment is functioneel. Ze gebruikt het servies dan ook gewoon thuis dagdagelijks.

 

Wat kan je verwachten als je besteld?

De lamp wordt voor jou gemaakt door Jeannine, ze vraagt hiervoor 3-4 weken levertijd, maar soms kan het ook sneller.

De afmetingen van de lamp zijn ongeveer: 2x L20cm x H23cm x B8cm met als gewicht 2x 750gr.

Deze lamp wordt met witte textieldraad geleverd aan een katrol. Indien de katrol niet gewenst is, kan dit in overleg anders opgelost worden. De LED lamp past in een E4 of kleine fitting. Om u een goed beeld te geven van de beoogde verlichting, wordt er altijd een lampje bijgeleverd. 

Bestel dit artikel gemakkelijk online via La Boutique Blanche. Achteraf toch niet tevreden? Dan kan je het binnen 14 dagen na de leverdatum nog gewoon retour sturen.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Powered by Lightspeed
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »