La Boutique Blanche

Handgemaakte hanglamp keramiek

€198,00 Incl. btw

Artikelnummer: L0018
Levertijd: 3-4 weken


Werkend vanuit een cilinder ontstaat deze prachtige lamp in de vorm van een Oloïd. Het proces waarbij de lamp handgemaakt wordt, beïnvloed elke keer weer de uiteindelijke vorm van de lamp.

Deze hanglamp is handgemaakt van keramiek of steengoed. In basis is dit artikel altijd zoals je het op de foto’s ziet, echter je kan aanvragen om het licht aan te passen voor een specifieke plek.

De afwerking is gebeurd met een Terra Sigillata wat een zacht effect aan de buitenzijde creëert en de beige kleikleur bewaard. De binnenzijde kreeg hier een rode englobe en een transparant glazuur. De beide afwerkingen geven een prachtig contrast aan de lamp.

Deze lamp is gemaakt als hanglamp en is groter dan de witte variant die wij ook in het assortiment hebben.

 

Wie maakt deze hanglamp?

Jeannine Vrins van Atelier Oker is Nederlandse, maar woont al 25 jaar in België. Ze beoefent haar werk als keramiste thuis in haar Atelier Oker en daarnaast is ze lerares voor keramisten. Een gepassioneerde dame dus. Jeannine legt haar eigen gevoel in haar assortiment. Ze houdt van een speelse twist hier en daar en die vind je zeker in haar werk terug. Een groot deel van haar assortiment is functioneel. Ze gebruikt het servies dan ook gewoon thuis dagdagelijks.

 

Wat kan je verwachten als je besteld?

De lamp wordt voor jou gemaakt door Jeannine, ze vraagt hiervoor 3-4 weken levertijd, maar soms kan het ook sneller.

De afmetingen van de lamp zijn ongeveer: L20cm x W23cm x H8cm en weegt 750gr

Er wordt altijd 1m rode, textiel draad bij de lamp geleverd. De LED lamp past in een E4 of kleine fitting. Om u een goed beeld te geven van de beoogde verlichting, wordt er altijd een lampje bijgeleverd. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Powered by Lightspeed
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »