La Boutique Blanche

Handgemaakte tafellamp rood

€198,00 Incl. btw

Artikelnummer: L0017
Levertijd: 3-4 weken

Werkend vanuit een cilinder ontstaat deze prachtige lamp in de vorm van een Oloïd. Het proces waarbij de lamp handgemaakt wordt beïnvloed elke keer weer het design van de lamp. Deze rode Oloïd lamp kan als tafellamp gebruikt worden, maar kan ook opgehangen worden. 

Deze tafellamp is handgemaakt uit keramiek. De afwerking is gebeurd met Terra Sigillata wat een zacht effect aan de buitenzijde creëert, de binnenzijde kreeg een rode engobe en een transparante glazuur.


Wie maakt deze Oloïd tafellamp?

Jeannine Vrins van Atelier Oker is Nederlandse, maar woont al 25 jaar in Belgie. Ze beoefent haar werk als keramiste thuis in haar atelier Oker en daarnaast is ze lerares voor keramisten. Een gepassioneerde dame dus. Jeannine legt haar eigen gevoel in haar assortiment. Ze houdt van een speelse touch hier en daar en die vind je zeker in haar werk terug. Een groot deel van haar assortiment is functioneel. Ze gebruikt het servies dan ook gewoon thuis dagdagelijks.

Wat kan je verwachten als je besteld?

Bij deze rode lamp is een meter rode, textiel draad tevens bijgeleverd. De rode lamp is in 2 maten en varianten verkrijgbaar. 
Afmetingen ongeveer:
groot: 21*15*30cm - gewicht 1500gr
Zie 'staande lamp klein' voor een kleinere variant van deze prachtige handgemaakte tafellamp.

Deze lamp wordt voor u op bestelling geproduceerd en is dus maatwerk. De standaard levertijd is 3-4 weken. Indien u de lamp sneller nodig hebt, aarzel dan niet ons te contacteren.
De LED-lamp past in een E14 of kleine fitting. Om u een goed beeld van de beoogde verlichting te bieden, wordt er een lampje bijgeleverd.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Powered by Lightspeed
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »