La Boutique Blanche

Handgemaakte tafellamp keramiek

€125,00 Incl. btw

Artikelnummer: L0020
Levertijd: 3-4 weken

Werkend vanuit een cilinder ontstaat deze prachtige lamp in de vorm van een Oloïd. Het proces waarbij de lamp handgemaakt wordt, beïnvloed elke keer weer de uiteindelijke vorm van de lamp. Deze lamp is erg mooi als sfeergever in de kamer en extra bijzonder is dat je hem zowel als staande lamp als als hanglamp kan gebruiken!

Deze tafellamp of staandelamp is handgemaakt van keramiek of steengoed. In basis is dit artikel altijd zoals je het op de foto’s ziet, echter je kan aanvragen om het licht aan te passen voor een specifieke plek.  

De afwerking is gebeurd met een Terra Sigillata wat een zacht effect aan de buitenzijde creëert en de beige kleikleur bewaard. De binnenzijde kreeg hier een wit  glazuur. De beide afwerkingen geven een prachtig contrast aan de lamp.

De vormgeving verschilt licht per lamp doordat de cilinder tijdens het proces gedeeltelijk zijn eigen gang gaat. De basis vormgeving zie je in de foto’s

Wie maakt deze staande lamp?

Jeannine Vrins van Atelier Oker is Nederlandse, maar woont al 25 jaar in België. Ze beoefent haar werk als keramiste thuis in haar Atelier Oker en daarnaast is ze lerares voor keramisten. Een gepassioneerde dame dus. Jeannine legt haar eigen gevoel in haar assortiment. Ze houdt van een speelse twist hier en daar en die vind je zeker in haar werk terug. Een groot deel van haar assortiment is functioneel. Ze gebruikt het servies dan ook gewoon thuis dagdagelijks.

 

Wat kan je verwachten als je besteld?

De lamp wordt voor jou gemaakt door Jeannine, ze vraagt hiervoor 3-4 weken levertijd, maar soms kan het ook sneller.

De afmetingen van de lamp zijn ongeveer: L15cm x H 15cm x W15cm en weegt ong 750gr.

Deze lamp wordt met witte textieldraad geleverd. De LED lamp past in een E4 of kleine fitting. Om u een goed beeld te geven van de beoogde verlichting, wordt er altijd een lampje bijgeleverd. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Powered by Lightspeed
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »