• Afrekenen is uitgeschakeld.

Nordic Eland Black

€--,-- €--,--
Beschikbaarheid: Op voorraad (19)
Levertijd: 3-9 dagen

Houten puzzel uit de collectie Nordic van het Belgische merk Atelier Pierre. Eenvoudig en snel in elkaar te zetten en perfect om de Scandinavische sfeer in huis te brengen.

 

Het eland is in 4 maten verkrijgbaar en is in een fijn en zacht hout gemaakt.

 

Wij hebben de meest populaire op stock, de andere zijn gemakkelijk na te bestellen. Nabestellingen worden binnen 10 werkdagen geleverd.

SMALL 10,5 x 15cm

MEDIUM 30 x 43cm

 

Wie maakt deze houten woonaccessoire?

Atelier Pierre is een Belgisch creatief labo dat jonge Belgische designers de kans geeft om hun eerste ontwerpen in woonaccessoires op de markt te brengen.

Bert Declercq is de jonge ontwerper van de lijn Nordic. Sinds zeer jonge leeftijd wou Bert al ontwerpen, eerst met K’nex, later met echte materialen tijdens zijn opleiding. Bert houdt van minimalistische ontwerpen en daar valt de Nordic lijn zeker onder. Bij Atelier Pierre krijgt Bert de kans om zijn talent verder te ontwikkelen onder de dagelijkse begeleiding van ervaren ontwerpers. We zullen zeker nog veel zien van Bert.

 

Wat kan u verwachten als u besteld?

De dieren zijn in hout gesneden en zitten in een platte doos verpakt in 1 houten frame. U kan thuis zelf gemakkelijk de puzzelstukken uit het frame klikken en uw aanwinst in elkaar zetten. Dubbel plezier verzekerd! 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen