• Afrekenen is uitgeschakeld.

Nordic Eland Koper

€--,-- €--,--
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: Uitverkocht

Houten puzzel uit de collectie Nordic van het Belgische merk Atelier Pierre. Deze zacht, koperen editie is er speciaal voor de feestdagen.

Je krijgt dit eland als eenvoudige puzzel aangeleverd. Gemakkelijk en snel in elkaar te zetten en perfect om de Scandinavische sfeer in huis te brengen. In elkaar is het eland ongeveer 26 cm hoog. Na de feestdagen berg je de puzzel weer in zijn basisvorm op voor volgend jaar.

 

Wie maakt deze houten woonaccessoire?

Atelier Pierre is een Belgisch creatief labo dat jonge Belgische designers de kans geeft om hun eerste ontwerpen in woonaccessoires op de markt te brengen.

Bert Declercq is de jonge ontwerper van de lijn Nordic. Sinds zeer jonge leeftijd wou Bert al ontwerpen, eerst met K’nex, later met echte materialen tijdens zijn opleiding. Bert houdt van minimalistische ontwerpen en daar valt de Nordic lijn zeker onder. Bij Atelier Pierre krijgt Bert de kans om zijn talent verder te ontwikkelen onder de dagelijkse begeleiding van ervaren ontwerpers. We zullen zeker nog veel zien van Bert.

 

Wat kan u verwachten als u besteld?

De dieren zijn in hout gesneden en zitten in een platte doos verpakt in 1 houten frame. U kan thuis zelf gemakkelijk de puzzelstukken uit het frame klikken en uw aanwinst in elkaar zetten. Dubbel plezier verzekerd! 

Het koperen eland is bij La Boutique Blanche exclusief voor de Feestdagen beschikbaar, zolang de voorraad strekt! Bestel hem nu!
 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen