7 tips voor recycling in je interieur

7 tips voor recycling in je interieur

Ook in jouw stoere of luxe interieur kan je de recycling trend toepassen, ik ging op zoek naar leuke ideeën!

7 tips voor recycling in je interieur

Ja how zeg! Ga je met grijze wollen sokken aankomen? Nee, wees gerust, recycling is zeker geen onderwerp meer voor de grijze muisjes onder ons. Het is hip, hot en happening! Ik neem je alvast mee in enkele super leuke tips om recycling ook in jouw stoere, industriële of juist luxe huis tot zijn recht te laten komen.

  1. Unieke verlichting

Er zijn enorm veel mogelijkheden om in verlichting de recycling trend te gebruiken. Van wereldbollen in de kinderkamer tot hoeden in je leeshoek.
  1. Keep it simple

Soms moet je het niet eens zo ver zoeken. Ik zou er heel wat voor over hebben om zo’n mooi bureau te hebben van oude planken. Prachtig!
  1. Vergeet de tuin niet

Helemaal hip is het om palletmeubelen te gebruiken in de tuin. Nu ben ik zelf geen fan van de banken, maar deze bar vind ik wel erg mooi.
  1. Kunst

Laat je creativiteit de vrije loop en voorzie je hoge hal van een echt kunstwerk
  1. Deuren

Eén van die onderdelen in je huis die zich echt goed lenen voor recycling zijn deuren. Je ruimte krijgt gelijk een prachtig karakter met een oud element erin. Heel goed te combineren met zowel industriële als een luxe woning.
  1. Oma’s kastje

Je hebt er zo’n mooie herinneringen aan toen je ging logeren of je hebt het kastje gewoon altijd leuk gevonden. Natuurlijk kan het in jouw moderne woning een heel andere functie krijgen.
  1. Een likje verf

Kan wonderen doen… Meer is er voor sommige items ook niet nodig om ze helemaal opnieuw te laten stralen en perfect bij jouw interieur te laten passen.


Wil je nog meer inspiratie voor het gebruik van gerecyclede materialen in je woning? Check dan de Pinterest pagina van La Boutique Blanche: naar Pinterest

Bron foto's: Al de bovenstaand gebruikte foto's komen van Pinterest en kan je op deze pagina met hun link terugvinden. 

Reacties

  1. Sanne Sanne

    Wat een creatieve manier om met gerecyclede spullen om te gaan. Zo heb ik er nooit naar gekeken. Het ziet er ook nog eens origineel uit. Erg leuk!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.