AND THE NOMINEES ARE...

AND THE NOMINEES ARE...

Met trots mag ik melden dat ik finalist ben voor de Ondernemersprijs BAR in de categorie Start-Up 2017-2018! Ontdek er hier meer over en help me naar de overwinning!

De Stichting Ondernemersprijzen BAR stelt zichzelf als doel om jaarlijks vijf ondernemers in de BAR-regio een prijs te geven. Met trots mag ik melden dat ik dit jaar bij de genomineerden ben voor de categorie Start-up! 

Categorie Start-up

Om te kunnen meedoen in deze categorie, mag je bedrijf maximaal 3 jaar bestaan en moet je voorgedragen worden. 

De Start-up van het Jaar in Barendrecht-Albrandswaard-Ridderkerk (BAR) moet een voorbeeld zijn voor andere startende ondernemers en hen stimuleren zichzelf te ontwikkelen.

Naast visie, financieel inzicht en creatief ondernemerschap zal de Start-up van het Jaar beoordeeld worden op zijn/haar onderscheidend vermogen in de branche.

De maatschappelijke betrokkenheid bij de regio zal eveneens meewegen in de selectie. Het thema ‘wonen – werken – leven’ in de BAR-regio staat centraal.

De jurygesprekken

Tijdens een gesprek met de 5 juryleden voor de categorie mocht ik het concept van La Boutique Blanche en mijn 2e concept Stas Home Déco presenteren. De juryleden komen uit het bedrijfsleven, de gemeente en de sponsor van de categorie, zijnde de Rabobank. Tijdens het gesprek kwamen onderwerpen als de toekomst, klantgerichtheid en flexibiliteit aan bod. 

 

And the finalists are...

Op 6 december kreeg ik het gave nieuws dat ik uit de 5 genomineerden geselecteerd ben om bij de 3 finalisten te horen. Het juryrapport gaf aan dat mijn bedrijfsconcept uniek is in zijn mix van online, offline én diensten. En dat voor B2C én B2B. Het concept is goed voorbereid op de tendens in de retailwereld en ik ben omschreven als een opentop ondernemer. Een juryrapport om van te genieten dus!

Met een beetje hulp van jou

Om echt kans te maken op deze prachtige prijs, moet ik zoveel mogelijk stemmen verzamelen. Je helpt me dus enorm om via onderstaande link jouw stem uit te brengen op mij! 

Stem op La Boutique Blanche & Stas Home Déco van Indra Stas via:

BRENG HIER UW STEM UIT!

 

Dank je wel voor je hulp, voor je stem & zeker ook als je deze blog deelt in je netwerk! 

Groet,

Indra Stas 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.