Foodies & Products 3

Foodies & Products 3

Gemakkelijk en toch heerlijk, dat is dit dessert. Kijk snel hoe je dit kan maken & presenteren! Krijgen we binnenkort een foto van jou creatie?

Save the best for last!

Zacht, zoet en heerlijk van smaak! Ken je de uitspraak: ‘Alsof er een engeltje op mijn tong pist!’ Nee? Is vast weer iets Vlaams J maar goed, het omschrijft perfect hoe heerlijk ik dit dessert vind.  De taartjes zijn zacht en vol van smaak, de curd geeft het geheel een frisse touch en de merengue maakt het zoet. Een hap met 3 structuren en 3 smaken maakt het tot een heerlijk geheel.

Wil jij dit engeltje ook maken? Kijk dan alvast even op deze blog van Forks & Wives en ga lekker genieten van de lemon curd!
 
dessert
 

De presentatie van het dessert

Aangezien de curd altijd wat moet opstijven, hebben we deze als eerste gemaakt. Even aan de kant in de glaasjes om dan door te gaan met de rest van de gerechten. Maar wat staan ze super leuk in die glaasjes! De glaasjes zijn de waterglaasjes van  Serax, een van mijn favoriete artikelen in hun assortiment. De koperen ring schuif je er zo af en dan kunnen ze in de vaatwasser.

En als bord gebruiken we weer een plank van Clodette, deze keer ‘A slice of life’. Deze broodplank kan immers voor zoveel meer dienen. Gebruik het om te serveren of echt als bord en genieten maar!

Serax is een Belgisch bedrijf dat verschillende ontwerpers uit het binnen- en buitenland samenbrengt. La Boutique Blanche werkt met hun Belgische en Franse ontwerpers van kleine serviesstukken tot grote haardhout opbergrekken.


taartjes met merengue en lemon curd 

Meer informatie

Ik verzamel alle producten die we tijdens de shoot gebruikt hebben op de Inspiratiepagina Foodies & Products. Wil je op de hoogte gehouden worden van de acties van La Boutique Blanche en exclusieve extra’s ontvangen? Schrijf je dan via deze link in op onze LBB Extra’s!
 

Nog lang niet klaar…

Zo dit waren ze alle drie, de recepten in samenwerking met Forks & Wives. Wat was het erg leuk om deze blogs te maken! En omdat wij het zo gezellig vonden, gooien we er gewoon een leuke actie in! Hou onze Facebook pagina’s in de gaten! 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.