Hoe onderhoud je de betonnen meubelen?

Hoe onderhoud je de betonnen meubelen?

Echte betonnen meubelen zijn uniek. Om er zo lang mogelijk van te genieten, moet je ze af en toe verwennen met goed onderhoud. Wij vertellen je graag hoe je dat doet!

Super! U bent onze betonnen meubelen aan het ontdekken of u hebt net een mooi stuk gekocht.

 

HET BETON VAN..

Natuurlijk kunnen wij u het betonrecept dat Lyon Béton gebruikt niet delen, maar net als elk beton is ook dit recept gebaseerd op water, zand en cement. Het is de kwaliteit van elk element dat het beton uniek maakt.

Lyon Béton heeft er ook glasvezel in verwerkt wat het beton een stuk lichter maakt dan de originele variant en meer resistent. Zo kan het beton gebruikt worden voor meubelen. Sommige items zijn daarnaast nog versterkt met metalen rails of gaas.

 

 

ÉCHT EN UNIEK

Bij het kopen van een Lyon Béton stuk, kan je er zeker van zijn dat je écht beton koopt. Geen betonachtige hars of , misschien nog erger, een stuk hout met een klein laagje beton eroverheen. De ontwerpers van deze Franse designstudio vonden 100% strak beton te saai, dus elk stuk heeft kleine porieën en micro cracks om het beton een puurdere look te geven. Het eindresultaat is uniek met een zachte touch.

 

 

BESCHERMING EN ONDERHOUD

Nadat de meubelen en woonaccessoires gedroogd zijn en zeer licht opgeschuurd, wordt er een water en olie afstotende behandeling uitgevoerd die hun 'life-proof' maakt (ja, ook als je kinderen hebt!). Deze behandeling blijft niet eeuwig goed. Als je de meubelen in hun goede staat wilt behouden, was dan je meubelen met een zacht en schone doek, zonder zuren of zepen. Hernieuw de bescherming van tijd tot tijd, afhankelijk van de hoeveelheid in gebruik. Voor stoelen en tafels met veel gebruik adviseren wij tot 3x per jaar. Lyon Béton adviseert de producten van Lithofin,

Sommige klanten vinden het erg mooi als het beton verouderd met de tijd en zullen het niet opnieuw waxen, dat is natuurlijk helemaal je eigen keuze.

 

 

Het Franse merk Lyon Béton staat voor echte betonnen meubelen, woonaccessoires en kunst. Wij volgen dit merk met goede kwaliteit graag en hebben dan ook bijna alle items in ons assortiment. Vind ze hier! 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.