Stel je voor... ons team!

  • Geplaatst op
  • Door La Boutique Blanche
  • 0
Stel je voor... ons team!

Interieuradvies, een showroom én een webshop, dat doe je niet alleen. Leer onze stagiaire Jade Fitsch kennen!

Bij La Boutique Blanche vinden wij het belangrijk dat studenten de kans krijgen om ook in de praktijk te kunnen leren. Vandaag stellen we je voor aan een stagiair die bij ons werkt.

Jade Fitsch, is een student aan het Hout- en Meubileringscollege te Rotterdam en volgt de opleiding interieuradviseur. Jade is begonnen bij ons op 9 april en zou bij ons blijven tot 29 juni, maar is ondertussen gewoon aan haar 2e stage bij ons bezig, erg leuk!

We stellen Jade graag aan jullie voor en wie beter kan dit doen als Jade zelf?

Waarom heb je gekozen voor La Boutique Blanche?

Ten eerste sprak de website mij heel erg aan, de stijl van de producten en de originaliteit van het geheel. Dit is al mijn 4e stage en hiervoor heb ik stagegelopen in een aantal woonwinkels. Daardoor wilde ik deze periode iets dieper ingaan op het interieuradvies gebied en wilde ik graag de andere kant van de interieurbranche zien!

 

Wat is je favoriete artikel van de website?

Ik vind het heel moeilijk om één specifiek product uit te kiezen, er staan zoveel mooie producten op de website! Maar vooral de dienbladen van Notre Monde vind ik erg mooi, de mooie organische vormen en de kleurstellingen spreken mij heel erg aan. Als ik daar een favoriet van zou moeten kiezen, dan zou ik gaan voor het dienblad met de mooie witte mandala erop! Maar niet alleen Notre Monde spreekt mij aan, er staat namelijk ook een super toffe donkergroene bank op de webshop met gave gouden pootjes. Weer totaal iets anders dan het dienblad, maar door de aparte vorm en de mooie diepe, aparte kleur heeft het echt mijn aandacht getrokken!

Wat zijn je werkzaamheden bij La Boutique Blanche?

Mijn werkzaamheden zijn erg verschillend, elke dag is een verrassing! Natuurlijk heeft het veel te maken met interieur. Bijvoorbeeld stylingopdrachten, blogs schrijven of digitale tekeningen maken voor klanten. Toch zit er nog een andere kant aan stagelopen bij La Boutique Blanche, zo zijn we vaak op de weg te vinden en toeren we door heel Nederland en België! Dit omdat eigenaresse Indra Stas als agent een aantal interieurmerken vertegenwoordigt bij interieurwinkels in Nederland en België. Kijk maar eens op haar andere site www.stashomedeco.nl

 

 

 

Welke blogs heb je zelf geschreven?

Ik heb meegeholpen bij het maken van de blogs over krijtverf en inspiratie voor de tuin, maar ook heb ik een aantal stylingopdrachten gedaan zoals ‘de stoere jongenskamer’. Ook zijn er diverse moodboards die ik zelf heb samengesteld voor de inspiratie van anderen, zo ken je misschien wel het Noordzee moodboard van onze Facebook pagina? Dit is natuurlijk super leuk om te doen en je leert er ook nog eens enorm veel van! Natuurlijk ben ik nog bezig met vele andere opdrachten en komen er nog meer blogs aan voor het leesplezier van de interieurliefhebber!

 

Wat heb je hier allemaal geleerd en wat zou je nog willen leren?

Tot nu toe heb ik dus al veel geleerd. Ik kijk nu anders tegen het geven van een interieuradvies op. Ik heb geleerd om dus gewoon lekker bij jezelf te blijven en om helemaal achter je keuze te staan. Natuurlijk moet er ook goed geluisterd worden naar de klant en is het het beste om de ideeën samen te combineren en tot een top ontwerp komen! Wat ik graag nog zou willen leren is het gesprek voeren tijdens de vertegenwoordiging van de interieurmerken bij Stas Home Déco. Natuurlijk mocht ik deze gesprekken van haar al voeren maar ik kijk liever nog even de kat uit de boom! Bij de volgende aantal keren zal ik het heft in eigen handen nemen en het gesprek beginnen.

Ben je tevreden met je keus voor La Boutique Blanche?

Zeker! In de korte tijd dat ik hier stageloop, heb ik al meer geleerd dan bij mijn andere stageplaatsen. Het is erg fijn dat ik hier veel te maken krijg met echte klanten die interieuradvies willen, wat betekent dat ik ook daadwerkelijk contacten moet leggen met deze mensen. Ik leer hier super veel van en het is mega handig voor mijn examen!

 

 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.