Styling tips posters

  • Geplaatst op
  • Door La Boutique Blanche
  • 0
Styling tips posters

Natuurlijk kan iedereen een poster inlijsten en ophangen, maar er zijn zoveel leuke en originelere manieren om een poster te stylen. In deze blog alvast enkele leuke inspiratie tips!

Iedereen kan wel een poster inlijsten en ophangen, maar of je daar nu echt resultaat mee haalt? Wij zochten de leukste en originele manieren bij elkaar om echt een poster zijn werk te laten doen!

 

 blog styling posters metaal

 

Aluminium platen

Materialen maken je wanddecoratie spannender, zeker als je voor aluminium gaat! Deze super uitvergrootte variant is helemaal een kunstwerk. 

 

 poster blog styling touch

 

 A touch of ...

Loopt jouw woonkamer of ruimte in een L-vorm? Breng de 2 delen dan samen door deze leuke en mooie tip toe te passen. Kader je posters met 1 accentkleur in 1 soort kader in. Ophangen doe je doorlopend om de hoek. De accentkleur laat je dan in de ruimte terugkomen, zoals hier met de stoel.

 

 blog styling posters natuurlijk 

 

Natuurlijke vormen

Hou je van de natuur? Maar minder van kleur? Laat de natuurlijke materialen dan terugkomen in je omkadering.

 

 blog styling poster statement

 

Statement

Maak een statement door een poster aan een lijn op te hangen. Zo kan het ook weer snel vervangen worden, en heb je genoeg variatie. Hoe groter het formaat van je poster hoe groter de statement je maakt.

 

 blog styling koper 

 

Koper accent

Als je kiest voor een matte, wat donkere basis (lees je muur of kast) laat er dan meer glimmende accenten in terug komen, bijvoorbeeld van koper. Dit is een echte trend in het interieur en het brengt meer leven in de matte basis.

 

 blog styling posters sea 

 

Over sea

Ook goud is nog steeds een goede trend die met veel stijlen gecombineerd kan worden.  Door de poster in te lijsten in een gouden lijst accentueert dit de print enorm. Het brengt hier bijvoorbeeld de prachtige blauwe kleur van de wilde zee naar voor. 

 

 blog styling poster natuurlijk

 

Natuur

Materialen aan de muur maken een statement. De trend natuur kan je versterken door niet alleen voor een natuurprint te kiezen, maar voor een afbeelding afgedrukt op bijvoorbeeld hout.

 

Helemaal in de mood gekomen voor het spannender maken van je woonkamer met deze stylingtips? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment wanddecoratie! 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.