We stellen voor... ons team!

We stellen voor... ons team!

Een bedrijf als La Boutique Blanche heeft een team nodig om goed te kunnen draaien, daar horen ook de stagiaires bij!
Vandaag presenteren we jou Kim, onze stagiaire marketing!

Je hebt het vast en zeker wel voorbij zien komen op de facebook: de leuke posts, handige weetjes en de onwijs leerzame en entertainende stylingvideo’s. Maar wie is het gezicht achter al deze creatieve ideeën? 
Om daar achter te komen nemen we in deze blog weer een kijkje achter de schermen bij La Boutique Blanche. Vorige keer stond stagiaire interieuradvies Jade in de spotlight, maar nu geven we het woord aan Kim. Kim is stagiaire marketing en gaat ons vertellen wie zij is en wat zij nou precies doet bij La Boutique Blanche.

Als eerst gaan we het hebben over jou, dus, vertel eens iets over jezelf!
Ik ben Kim Deckers en ik ben 18 jaar oud. Ik volg de opleiding marketing & communicatie op het Albeda College in Rotterdam. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om uitstapjes te maken, en ook vind ik fotograferen erg leuk. Dit kan ik dan ook vaak combineren met elkaar!

 De opleiding marketing & communicatie klinkt erg interessant, wat vind je het leukste aan je opleiding?
Voordat ik aan deze opleiding begon wist ik niet zo goed wat ik wilde worden. Ik vind veel verschillende dingen interessant, maar ik kon geen keuze maken. Met deze opleiding was dat niet nodig. De mogelijkheden die deze opleiding biedt zijn enorm, je kan echt alle kanten op! En hierdoor kan ik oriënteren en op zoek gaan naar dat wat ik het leukst vind.

Oké, genoeg over school! Wat vind je van je stage bij La Boutique Blanche?
Ja super! Ik leer een heleboel bij Indra, en ik krijg veel ruimte om mijn eigen ideeën uit te werken. De tips die ik van Indra mee krijg zijn echt super handig. Indra is een echte vakvrouw en ik ben enorm blij dat ik van haar mag leren.

Vanaf wanneer ben je begonnen, en wanneer eindig je met je stage?
Ik begon mijn eerste stageperiode in mei, deze eindigde toen voor de zomervakantie. Na de zomervakantie ben ik weer teruggekomen bij La Boutique Blanche om mijn tweede stageperioden te vervullen. Deze eindigt aan het eind van het jaar!

 


Kan je een aantal taken noemen die je vervult als stagiaire marketing bij La Boutique Blanche?
Dat zijn er een heleboel haha! Voornamelijk hou ik mij bezig met de facebook-pagina van La Boutique Blanche. Daarvoor bedenk ik nieuwe dingen die onze pagina interessant houden. Ook maak ik illustraties voor verschillende dingen, zoals cadeaubonnen of flyers bijvoorbeeld.

Op welke opdracht of idee ben je tot nu toe het meest trots?
Oei, dat vind ik wel een moeilijke… Als ik zou moeten kiezen dan ben ik het meest trots op mijn idee voor de rubriek van Styling & More. Er wordt fantastisch goed gereageerd op de video’s, en dat is super gaaf om te zien. Zeker omdat ik vaak heel veel tijd besteed aan het editen van de video’s. Om dan te zien dat klanten het ook leuk vinden is meer dan geweldig.

Wat is jouw favoriete item uit de webshop, en waarom?
Een van mijn favoriete items uit de webshop is het grijs goud kleed van Dôme Déco. Ik vind de combinatie van de twee kleuren perfect bij elkaar passen, en de deken is heerlijk zacht en warm. Verder vind ik de Hauteville stoel van Lyon Béton ook geweldig. De stoerheid die het product uitstraalt vind ik prachtig.

En als laatste, hoe ziet jouw toekomst eruit?
Dat vind ik een moeilijke vraag. Voor nu wil ik graag mijn opleiding over een jaar afronden, en dan verder studeren op het HBO. Welke richting ik dan ga kiezen weet ik nog niet, maar ik hoop er voor die tijd uit te zijn.

Dit was weer een kleine inkijk in het team en de werkzaamheden als stagiaire bij La Boutique Blanche. Zoals je vast wel hebt gelezen zijn de werkzaamheden onwijs verschillend en is er geen dag dat we stil zitten! We proberen voortdurend onze klanten te inspireren en adviseren bij het maken van de beste keuzes voor hun interieur. Dit kan natuurlijk niet zonder de extra handen van de geweldige stagiaires!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.