Een duwtje in de rug

Een duwtje in de rug

Soms heb je alleen even bevestiging nodig of een duwtje in de juiste richting om jouw perfecte interieur te creëren, zo ging het ook bij deze prachtige woning in de Hoeksche Waard.

Soms hebben klanten gewoon al een super idee over het invullen van hun nieuwe of bestaande woning, maar twijfelen ze of ze dat idee wel durven uitvoeren. Dit vind ik gewoon erg leuke projecten. Je kan mensen gewoon net even dat duwtje in de rug geven dat ze nodig hebben of begeleiden met een kleine aanpassing waar ze zich goed bij voelen. 

 

De eigenaresse van deze woning in de Hoeksche Waard kwam naar mijn showroom voor enkele leuke spullen in haar nieuwe woonkamer. Met vol enthousiasme vertelde ze over haar plannen om haar woning aan te passen. Een groot deel van de keuzes waren al gemaakt, alleen de kleurstelling in de woonkamer was nog niet 100% besloten. Ze wist zeker dat ze een contrast wou creëren en wou dit zwart/wit maken. Echter ze had schrik dat dit te hard en niet gezellig zou zijn. Met deze vraagstelling zijn we aan de slag gegaan om de juiste kleurstelling te kiezen. 

 

De rest van haar interieur was best landelijk. Een zwart/wit contrast zou te hard zijn voor haar woonkamer. Het is uiteindelijk off white en antraciet grijs geworden in een matte muurverf met een warm contrast tot gevolg. 

De woonkamer heeft nog een 2e zithoek die lager ligt dan deze woonkamer. Daar hebben ze een gezellige TV hoek van gemaakt met een stoerder accent. De muren zijn hier in een donker groene kleur geschilderd om de knusheid te benadrukken. 

Hier heeft La Boutique Blanche ook de accessoires en verlichting voor geleverd:

 

 

Heb jij ook leuke ideeën voor je woonkamer of andere ruimte, maar ben je er niet zeker van? Maak dan een afspraak met mij & we pakken het samen aan in een gesprek!

Maak hier een afspraak!

 

Tot dan!

Indra Stas

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.