Interieuradvies 'Klein maar fijn'

Interieuradvies 'Klein maar fijn'

Met een interieuradvies iemand ontzorgen voor het interieur dankzij een vloerplan, kleuradvies en uitvoering.

Een frisse dame van 83 jaar die kleiner wenst te gaan wonen heeft een prachtig appartement gevonden in haar eigen dorp. Ze wil graag haar eigen meubelen en sfeer behouden, maar wel een stuk frisser en gemakkelijk in onderhoud. 

Advies vloerplan

 

Mevrouw kan gelukkig nagenoeg alle kasten meenemen naar haar nieuwe woning en krijgt met dit vloerplan een goed beeld van de opstelling. Bij de verhuis is het voor de uitvoerders ook gelijk duidelijk waar wat moet komen te staan. 

 

Het kleuradvies woonkamer

Advies woonkamer

Voor het gemak in onderhoud, is er een laminaatvloer aanbevolen in zacht eik wat een mooie match geeft met het hout dat in de tafel en stoelen is gebruikt. De wandbekleding is in grijstinten behang van Hooked on Walls met op 1 wand een speels effect om de lengte van de muur te breken. Het grijs van de wanden komt ook weer terug in de zetels van de zithoek. 

 

Kleuradvies slaapkamer

Mevrouw heeft een aquareltekening die haar dierbaar is, vanuit deze tekening hebben we keuzes gemaakt voor de kleuren van de slaapkamer. Ik presenteerde behang van Eijfinger en Hooked on walls in combinatie met crème kleurig vast tapijt.  

 

De donker houten meubelen van Mevrouw passen perfect bij het geheel van de kleuren. 

 

Ook de uitvoering van dit project (behang, verf, vloeren) is uitgevoerd door La Boutique Blanche. 

 

Reactie van mevrouw: 'Indra zorgde ervoor dat ik veel geruster kon overgaan naar mijn nieuwe woning doordat ze me ontzorgde van de keuze en uitvoering van mijn interieur. Ook het adviesplan voor het plaatsen van de meubelen was erg handig. Ik ben erg blij met het resultaat, dit had ik eerder moeten doen!'

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.