La Boutique Blanche

Zakelijke re-styling

Zakelijke re-styling

De re-styling van een gezamenlijke ruimte in een kantoorgebouw met multi-functioneel gebruik.

Opdracht: De gezamenlijke ruimte van  New Work Zone in Ridderkerk gezelliger maken en re-stylen voor een multi-functioneel gebruik. Nu wordt er alleen lunch genomen, maar de kantoormedewerkers van de verschillende bedrijven moeten er ook kunnen ontspannen of gasten kunnen ontvangen. 

 

Voor foto

 

 

 

Voorstel plattegrond

 

De klant ontvangt naast een plattegrond ook een moodboard en productenlijst hoe de styling uitgevoerd kan worden. Deze klant heeft ervoor gekozen de uitvoering door ons te laten doen en zich zo volledig te laten ontzorgen. Wij doen alle contacten met leveranciers en vakmannen om de styling te realiseren. 

 

Sfeerbeelden resultaat

 

 

 

Sfeerbeelden van de klant op de website van New Workzone Ridderkerk

 

 

 

Ontdek de site van New Work Zone.

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Powered by Lightspeed
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »