• Afrekenen is uitgeschakeld.

Lederen onderzetter vierkant

€--,--
Beschikbaarheid: Op voorraad (5)
Levertijd: 2-5 dagen

Mooie, vierkante onderzetters in leder van Double Stitched. Perfect voor je glas, maar evengoed erg leuk met een kandelaar of vaasje erop.

Het 100% buffelleder van 4mm dik heeft de afmeting van 10 x 10cm. De hoeken zijn afgerond.

Ik adviseer om het leder te onderhouden met een goede ledercrème.

Beschikbare kleuren:

Roasted Apricote: een warm cognacbruin

Polished concrete: een zacht grijs, licht richting leverkleur op.

Carbon black: puur zwart

Chocolate Brown: diep, donker bruin.

Wie maakt deze lederen Tableware set?

Double stitched is het merk van Antwerpse ontwerper Björn Verlinden, die sinds 2010 zijn ontwerpen op de markt brengt. Hij begon met tassen en heeft er sinds kort ook deze prachtige tableware collectie aan toegevoegd. 
Björn denkt aan de kleine details in zijn producten. Zo is het logo aan de onderzijde van de lederen onderlegger door middel van hotstamping aangebracht (op voorhand gedroogde inkt wordt op het materiaal gedrukt). De kleur van het logo is afgestemd op de schroef die bij de napkinring wordt gebruikt. Afhankelijk van de kleur van de placemat is deze schroef zilver- of goudkleurig. De combinatie van het logo en de schroef contrasteert mooi met de basiskleuren Roasted Apricote, Polished Concrete, Chocolate Brown en Carbon Black. De details maken deze placemat af.

 

Wat kan je verwachten als je besteld?

De placemats zijn per stuk verkrijgbaar. Indien u 4stuks of meer besteld, worden deze altijd in cadeauverpakking aangeleverd.

Deze artikelen zijn natuurproducten van hoge kwaliteit. Dit is de reden dat het leder zo gewild is. De huid van een levend dier is echter ook gevoelig voor beschadigingen van buitenaf of onvolkomendheden van moeder natuur. In het eindproduct blijft dat natuurlijke aspect te zien in de vorm van littekens, insectenbeten of andere onzuiverheden.

Uw lederen artikel zal door dag- of zonlicht in min of meerdere mate verkleuren. Warmtebronnen in directe nabijheid van de placemats hebben ook hun invloed op de kleur. Ze zijn niet geschikt om hete pannen op te zetten.

Droge lucht kan leder uitdrogen, waardoor het ontvankelijker is voor allerlei invloeden van buitenaf. Wij adviseren om uw lederen artikelen met regelmaat in te smeren met een neutrale ledercrème.

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen