• Afrekenen is uitgeschakeld.

Jointed Salontafel

€--,--
Levertijd: 10-21 dagen

Deze prachtige salontafel behoort tot de Jointed-collectie van de Belg Filip Janssens. De grafische vorm lijkt wel omhoog te klimmen door de opeenstapeling van modules in zwart staal.

De Jointed salontafel is een combinatie van metaal en glas. De verschillende niveau’s geven het een speels effect. De afmetingen zijn H37,5 x B90 x D55

Wie ontwierp dit bureau?

Filip Janssens is een laatbloeier als ontwerper. Na 20 jaar in het onderwijs, switchte hij naar interieur- en meubeldesign. Hij ontwerpt multifunctionele, modulaire meubels met een sterk architecturale klemtoon. Hij stapelt volumes met een strak lijnenspel als resultaat.

Bij Serax presenteert Filip Janssens de Jointed collectie die bestaat uit een wandrek, een bureau en een salontafel. Hiernaast creëert Filip Janssens voornamelijk maatwerk.

 

Wat kan je verwachten als je besteld?

We laten het de salontafel rechtstreeks vanuit België bij jou leveren door een meubeltransporteur, deze levert bij jou binnen bij de voordeur. Hiervoor vragen wij een bijdrage: transportkosten 6 (900-1199€) = 80€. Deze kost wordt bij je bedrag geteld bij de afrekening. 

Het bureau weegt 35kg.

Bestel dit artikel gemakkelijk online bij La Boutique Blanche. Toch niet tevreden? Dit artikel valt onder de regeling op maat. Dit wil zeggen dat wij dit artikel niet standaard terugnemen. Wij vragen hiervoor altijd een tussenkomst voor wat betreft transportkosten. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen