La Boutique Blanche

Jointed muurrek

€1.398,00 Incl. btw

Levertijd: 10-21 dagen

Dit prachtige hangrek behoort tot de Jointed-collectie van de Belg Filip Janssens. De grafische vorm lijkt wel aan de muur omhoog te klimmen door de opeenstapeling van modules in zwart staal.

De Jointed wall heeft legplanken van hout (blank, multiplex) en drie haken waar je bijvoorbeeld een draadlamp van Studio Simple of Un Esprit en Plus aan kan hangen.

De afmetingen van dit wandrek zijn H152 x L115 x D50

Wie ontwierp dit hangrek?

Filip Janssens is een laatbloeier als ontwerper. Na 20 jaar in het onderwijs, switchte hij naar interieur- en meubeldesign. Hij ontwerpt multifunctionele, modulaire meubels met een sterk architecturale klemtoon. Hij stapelt volumes met een strak lijnenspel als resultaat.

Bij Serax presenteert Filip Janssens de Jointed collectie die bestaat uit een wandrek, een bureau en een salontafel. Hiernaast creëert Filip Janssens voornamelijk maatwerk.

 

Wat kan je verwachten als je besteld?

Het rek is 40kg zwaar en dient dus aan een stevige muur opgehangen te worden met schroeven. Deze zijn niet meegeleverd.

Wij leveren dit artikel via een meubeltransporteur om zeker te zijn dat het goed aankomt. De waarde van dit transport is tussen 60-90€ afhankelijk van jouw woonplaats. Je betaalt hier echter niets voor. 

Ben je toch niet tevreden? Stuur het artikel dan terug binnen 14 dagen na ontvangst. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Powered by Lightspeed