• Afrekenen is uitgeschakeld.

Tafel kandelaar Still met veer

€--,--
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 2-5 dagen

De tafelkandelaar Still is een perfecte mix tussen kaarsenhouder en interieurobject. De kandelaar is gemaakt van roestvrij staal en is beschikbaar in 4 glanzende, metallic kleuren: Zilver, Chrome, Koper en Goud.

In de kandelaar is een veer verwerkt die geleidelijk aan afspoelt en ervoor zorgt dat de bovenzijde van de kaars altijd gelijk is aan de kandelaar. Dit wekt de indruk van een nooit eindigende vlam die rechtstreeks uit het metaal komt. De Still kandelaars zorgen voor een zacht en zeer aangenaam licht voor uw tafel of als decoratie in de woonkamer. De basis van de kandelaar zorgt voor een goede stabiliteit.

Ik hou van het speelse effect om de 2 groottes van kandelaar te combineren met elkaar, je krijgt er een gestroomlijnde, minimalistische sfeer door.

 

Wie maakt deze kandelaars?

Het Franse parfumhuis Hypsoé bestaat al 20 jaar en werkt sinds jaar en dag samen met de beste parfumeurs van Parijs. Ze halen hun inspiratie voornamelijk uit het Oosten, de thee en bloemen. Hun doel is om je huis nog behaaglijker te maken dankzij het presenteren van de beste en zachtste geuren. Zo kan jij je nog prettiger in je eigen woning voelen.

Sinds 2015 richtten zij een 2e merk op: Hypsoé Objets de Maison of Hypsoé interieurartikelen waarmee ze een strakke vormgeving nastreven en vaak combinaties met hun geurkaarsen maken.

Wat kan je verwachten als je besteld?

Kleine tafelkandelaar: Hoogte 23,8cm en basis 4,5cm doorsnede.

Elke kandelaar wordt standaard met 1 kaars geleverd. Wij hebben navullingen met 9 kaarsen ter beschikking. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen