Maak je lamp!

Bij La Boutique Blanche kan je je hanglamp of staande lamp nagenoeg helemaal zelf samenstellen. Ontdek het hier! 

Alle producten om zelf je lamp te maken vind je via deze link


overzicht maak je lamp


Kies je draad

We hebben 3 soorten draadlampen in ons assortiment:

  1. De standaard textieldraad in allerlei leuke kleuren. Dit assortiment kan je in basiskleuren krijgen, maar per seizoen zitten er ook bijzondere kleuren tussen. Perfect om je ruimte extra leuk te maken. De draad is 4m lang en op de fitting zit een schakelaar.
  2. De linnen draden. Hier zit een gewone electriciteitsdraad in zit er een 100% linnen draad omheen geweven. De kleine draad heeft een oranje werkje, heeft een goud/koperkleurige fitting met trekkoordje als schakelaar. De grote heeft geen werkje in het linnen, heeft een zwarte fitting en een knop als schakelaar.
  3. Draadlamp van Studio Simple met een handvat als fitting. Deze draad is enkel in zwart verkrijgbaar. Hij is 2m lang en er zit geen schakelaar aan. Bij deze draadlamp horen ook lampenkappen die je in combinatie met een 14cm lamp kan gebruiken.

 

 

Kies je houder

Wil je een hanglamp creëren? Of past een staande lamp beter?

In ons assortiment vind je voor allerlei gebruiken een houder. Om een staande lamp te creëren kan je de houten voet met metalen staander gebruiken. Wil je een hanglamp maken, dan kan je de knijper, de winkelhaak, de balans lamphouder of de muurhouder gebruiken. Natuurlijk zijn combinatie ook leuk of misschien hang je een mooie haak aan de muur die je kan gebruiken. Maar een houten balk boven je tafel met daarrond allemaal draden gewikkeld en de lampen op verschillende hoogtes laten hangen, is ook super tof. Hieronder een beetje inspiratie.

 

 

Kies je lamp

We hebben 3 lampen in ons assortiment. Het zijn allemaal Edison Deco lampen van Serax met een warm licht en een leuk werk van gloeidraden erin. Afhankelijk van het type draad en de plek die de lamp krijgt, kan je dus de bol kiezen. De gekleurde draden kunnen erg goed met de ovale en de kleine bol. De grote linnen draad werkt eigenlijk enkel met de grote bol. Bij de Studio Simple zwarte draad kan je een kleine bol gebruiken als je geen kap neemt. Maar je moet een grote bol nemen als je een kap wilt gebruiken.

 

En dan nu samenstellen maar met deze producten!

 

Veel plezier!

 

Kom je er niet aan uit? Aarzel niet om het te vragen via [email protected] 
Wil je meer inspiratie? Check dan onze Pinterest pagina Draadlampen Trend!