La Boutique Blanche

interieuradvies

Je loopt er al zolang mee. Elke keer als je binnenkomt, valt je oog erop. De ruimte voelt nog steeds niet goed, ergens klopt er iets niet. Maar je kan er je vinger niet goed opleggen. Elke avond zit je aan tafel en denk je, nee, t’is nog niet zo gezellig als ik wil.

Al verschillende keren ben je naar de woonboulevard gegaan om te zoeken naar de perfecte verlichting of het perfecte meubelstuk dat de kilheid gaat wegnemen. Wat zal je nemen? Die stoere lamp voor in de hoek of zal je de lederen bank wisselen voor die gave stoffen bank die je daar ziet staan? Je kiest voor het tweede en gaat ervoor. De winkelbediende is zo vriendelijk om je te helpen met de afmetingen en de kleurkeuze. Dat gaat helemaal goed, nu nog 8 weken wachten en hij is er!

8 weken later wordt de bank geleverd en jij bent vol goede moed. Maar op het moment dat de plastic eraf wordt gehaald zie je het al, het is net niet de goede kleur en o, hij is te groot! Weer een teleurstelling verder… Nog steeds niet de gezellige kamer waar jij van droomde.

Laat je niet verleiden tot zomaar aankopen, bereid je goed voor als je naar de winkel gaat! Ook als je online gaat shoppen! Zorg voor een kleurenschema van je kamer, wat wil jij bereiken? Zorg voor een plan met de afmetingen van de kamer en de grote meubelstukken die je zeker gaat houden. Deze kleine voorbereidingen zorgen ervoor dat je niet voor  verrassingen komt te staan.

Kom je er niet uit? Schakel dan een interieurprofessional in, voor 135€ kan je al een mondeling advies verder zijn en voorkom je die teleurstelling van enkele duizenden…

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van het advies.

 

Indra Stas is lid van de Interieurcoaches, een team van professionele interieurstylisten en kleuradviesspecialisten, die zowel actief zijn op de particulieren als zakelijke markt, met een landelijk dekkend netwerk.

De interieurcoaches

Powered by Lightspeed