interieuradvies

Het interieuradvies team met Indra Stas aan de leiding creëert mooie, unieke ruimtes, meubels en producten zoals jouw project dat verdiend.

Wij werken graag aan verschillende soorten projecten, je kan bij ons dus terecht voor je thuisplek én je werkplek. Vanuit de webshop kan je denken dat wij altijd met een stoere en luxe stijl werken, maar dat is niet waar. Onze ontwerpen zijn er voor onze klanten en daar passen wij de stijl dus ook op aan. Van landelijk tot industrieel en van modern tot klassiek, u kan voor alle mixen en ideeën bij ons terecht. In ons portfolio kan je al een aantal van onze werken terugvinden.

Je kan bij Indra Stas terecht voor een klein mondeling advies van 1uur bij je thuis tot een volledige begeleiding van je project en alles wat er tussen zit. Ontdek op onze tarieven pagina ideeën waar je ons zoal voor kan contacteren. 

 

Interieuradvies hoeft niet duur te zijn

Ons team van experts is dagelijks met interieur aan het werk voor verschillende projecten en voor de webshop. Dat wilt echter niet zeggen dat wij de hoofdprijs vragen. Een mondeling advies kan je al boeken vanaf 99€! Wil je hierna meer advies door tekeningen of een uitwerking, dan zijn er duidelijke tarieven die wij per onderdeel hanteren. Zo stel jij je eigen adviestraject samen. En nee, je moet niet alles ineens beslissen. Dat kan je ook in de loop van het proces doen.

 

Indra Stas is lid van de Interieurcoaches, een team van professionele interieurstylisten en kleuradviesspecialisten, die zowel actief zijn op de particulieren als zakelijke markt, met een landelijk dekkend netwerk.

De interieurcoaches

Ontdek onze mogelijkheden en tarieven voor interieuradvies bij u of kom langs in onze showroom te Barendrecht voor meer informatie.