In de Showroom

Ben jij op zoek naar een interieur dat écht bij jou of jullie past? Wil je dat ik met mijn kennis, assortiment en groot pakket aan leveranciers daar invulling aan geef? Maak dan een afspraak met mij in de showroom van La Boutique Blanche. Samen creëren wij jullie plek, een thuis met een eigen karakter. In 3 stappen realiseren we jullie woonplan.

Dit interieuradvies vindt plaats in de showroom van La Boutique Blanche, Ziedewijdsedijk 110 te Barendrecht en duurt ongeveer 1,5uur. Hieronder tref je meer informatie over de stappen.

 

STAP 1 de voorbereiding

Voordat we starten is het belangrijk dat je je beiden oriënteert over de producten die je zeker wilt laten terugkomen in je woning. Dit kan je deels vooraf al doen online in onze webshop, maar ook daarbuiten. Noteer telkens goed de link waar je iets gevonden hebt. Deels kan dit ook in onze showroom. Noteer ook stijlen die je wilt laten terugkomen. Vind je dit erg moeilijk? Volg dan eerst een workshop moodboard inspiratie.

 

STAP 2 woonplan maken

We nemen samen de lijst met producten en stijlen door. Aan de hand van een plattegrond en foto’s gaan we de leefsituatie in kaart brengen en de wensen en behoeften bepalen. Zo bouwen we het woonplan op. Dit plan wordt gerealiseerd met meubelen, woonaccessoires en verlichting die aansluiten op de stijl die jullie willen. Het geheel vul ik aan met een advies over kleur- en materiaalgebruik in de ruimte zodat alles met elkaar matcht.

 

STAP 3 jullie lijst

Naast het uitgewerkte plan, ontvang je een persoonlijk overzicht van alle producten inclusief waarde die er gekozen zijn rond het woonplan. Hiermee kan er mogelijk direct een bestelling geplaatst worden. Met het woonplan en de lijst ben je in staat om op korte termijn van je huis een thuis te maken.

 

VOOR DE AFSPRAAK

Het is erg belangrijk dat ook ik voorbereid ben op dit gesprek, elke woon- en leefsituatie is dan ook uniek. Ik ontvang dan ook graag op voorhand al een aantal belangrijke zaken om me te kunnen voorbereiden.

  • Het is belangrijk dat de hoofdbewoners van de woning aanwezig zijn tijdens het advies om zo alle woonwensen mee te kunnen nemen in het woonplan
  • Stuur me een plattegrond van de ruimte of woning. Zorg dat er correcte afmetingen bij staan. Dit mag een architecten plattegrond zijn, maar zelf getekend kan ook. Zorg dat elektriciteit, schakelaars etc ook aangeduid zijn.
  • Maak vanuit verschillende hoeken foto’s van je bestaande interieur en de ruimte. Hiermee kan ik me een goed beeld vormen van de situatie. Ga je naar een nieuw huis? Liefst daar foto’s van én ook van meubelen die zeker mee moeten.
  • Maak foto’s van meubelen, woonaccessoires en zaken die je zeker wilt houden

Mail alle foto’s en plannen zeker een week voor onze afspraak door opdat er voldoende tijd is om me voor te bereiden.

KOSTEN

Ik vraag een bijdrage van 97,5€ voor deze afspraak van 1uur en het uitwerken van de lijst. Koop je nadien voor een bedrag van 1500€ via La Boutique Blanche, dan krijg je 50€ terug. 

 

 

 

Geen producten gevonden...