• Afrekenen is uitgeschakeld.

Hanglamp KooN Smal

€--,--
Levertijd: 3-4 weken

De KooN lichtobjecten worden gekenmerkt door warmte en intimiteit, omdat ze vervaardigd zijn uit translucent porselein. Dit smalle pendellamp model bundelt het licht prachtig. Het brede model dat ook in onze shop te koop is, verspreidt het licht meer. Door hun verschillen, passen beide lampen zeer goed samen.

De lijnstructuren die voortvloeien uit het gebruik van de draaischijf, benadrukken bovendien het ambachtelijke karakter van de lampen. Omdat de lichtobjecten met een verloren kleimodel geproduceerd worden, ontstaan er kleine reeksen met onderlinge verschillen. Dat maakt elk KooN object uniek.

Mooie porseleinen hanglamp in het wit met kabels in verschillende kleuren. De kleur van de kabel kan u zelf kiezen. Dit artikel is mooi boven een tafel als unieke lamp, maar kan ook perfect met meerdere bij elkaar gehangen worden voor een speels effect.

Het porselein dat gebruikt wordt, heet bone china, in het Nederlands beenderporselein of ivoorporselein genoemd. Het is een zeer hoogwaardig porselein dat volgens een speciaal procedé gemaakt wordt.

Wie maakt deze hanglamp?

Katja van Breedam is als Belgische topkeramiste werkzaam in Antwerpen waar ze naast haar eigen productenlijn ook les geeft in keramiek. Het grootste deel van haar werk is gemaakt van bone china porselein, maar een enkel artikel is ook steengoed. Elke lijn heeft een eigen verhaal, maar ook het materiaal maakt tijdens het bakproces sterk uit hoe het eindresultaat zal zijn.

Wat kan je verachten als je besteld?

De afmetingen van deze lamp zijn: hoogte 17cm en doorsnede 9cm. U kan bij uw bestelling kiezen uit 3 kleuren draad: zwart, rood of beige. Dit artikel wordt vervolgens met de hand voor u op bestelling gemaakt. De standaard levertijd is daardoor 3 a 4 weken. Indien u het voor een bepaalde reden sneller nodig heeft, neem dan zeker contact op, dan kijken wij of dit mogelijk is.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen