La Boutique Blanche

Workshop Interieuradvies groepsessie

€45,00 Incl. btw

Levertijd: 2 dagen

Workshop Interieuradvies

'Met persoonlijke begeleiding en advies, een goede basis leggen voor jouw toekomstige interieur.'

 

Dat is waarom ik deze workshop doe. Gezellig in een groep bezig zijn met je interieur, maar wel die persoonlijke aandacht van een professional. Je leert van elkaar doordat iedereen zijn eigen interieur heeft en een eigen beeld waar hij of zij naartoe wilt. Ik zorg dat je met een totaalbeeld en voldoende tips & advies op pad gaat aan het einde van de avond. 

Voor wie?

Heb je net een nieuwe woning, maar ben je er nog niet uit hoe je deze kan inrichten? Heb jij al lang in je hoofd dat je je interieur van je woning of kantoor wilt aanpassen, maar weet je niet hoe te beginnen? Wil je weten welke stijl het beste bij je past en hoe je daar je inrichting op kan afstemmen? Heb je erg leuke accessoires in gedachte, maar weet je niet hoe ze in je interieur te verwerken? Dan is deze workshop zeker iets voor jou!

 

Praktische tips, ideeën en inspiratie

We starten de workshop met informatie over kleuren, meubelen en stijlen. Zo kan jij alvast bepalen welke richting je uit wilt. Het doel is dat je tijdens de workshop de stijl gaat vinden die echt bij je past. Interieurstylist Indra Stas begeleidt je tijdens de workshop met adviezen rond jouw interieur. Het doel is dat je na de workshop geïnspireerd bent om aan de slag te gaan en dat je een goed houvast hebt als het uitvoerende deel een langere tijd in beslag neemt. Je gaat naar huis met je eigen moodboard op foamboard A3 formaat en volop tips, ideeën en inspiratie.

 

Nog even praktisch

De workshop is geschikt voor elke man of vrouw, jong of oud die zin heeft om zijn/haar interieur aan de slag te gaan. Het kan ook erg goed voor een zakelijk interieur ingezet worden. De workshop is, vanwege mijn persoonlijke aandacht voor iedereen, geschikt voor groepen tot 4 tot max 6 personen.

De groeps workshop kost 45€ per persoon. Hiervoor krijg je:

-        Alle materialen ter beschikking om jouw moodboard te maken

-        Je eigen moodboard mee naar huis

-        Duidelijkheid over je stijl en kleurenpalet

-        Koffie/thee en iets lekkers!

-        En héél veel inspiratie!

Deze workshop wordt georganiseerd door La Boutique Blanche

Betaling kan direct op de webshop of bij aanvang van de workshop met pin of contant. Bij bestelling via de webshop - leveroptie afhalen aangeven aub. 

Waar?
In onze inspiratieruimte aan de Ziedewijdsedijk 110 te Barendrecht. Kijk hier voor de standaard bezoekmogelijkheden van de showroom. 

Data
Inschrijven kan voor de data zoals aangegeven of bij een groepje op afspraak

privé sessie data altijd op afspraak. Vraag de mogelijkheden om deze workshop op locatie te doen. 

 

Rita Ramkisoen 31-10-2018 19:17

Dat was even schrikken. Voor de start van de workshop kregen we huiswerk: foto's en een grove plattegrond maken van de ruimte die je wilt stylen, of een plattegrond meenemen van een nieuwbouwlocatie.
Tijdens de workshop kon Indra je op basis daarvan gericht en praktisch advies geven over de inrichting van de ruimte. Of dat zakelijk was of prive, Indra denkt met je mee en heeft kennis van indelen van ruimtes, kleuren- en materiaalkeuze en ook van passende meubels. Ze heeft oog voor details en kijkt goed naar de posities van ramen, deuren en het creëren van warmte in een ruimte.
Ben je ergens niet helemaal over uit of ben je nog op zoek naar een specifiek meubelstuk, lamp of accessoires? Ik was bijvoorbeeld nog op zoek naar een speciale lamp en ontving van Indra een paar dagen later een bericht met een adres van een leverancier. Wat een top after-service.
Het resultaat is in ieder geval een prachtige en toepasbare moodboard waarbij alles bij elkaar past.

Petra den Hollander 25-10-2018 17:01

Samen met een paar andere dames heb ik de workshop interieuradvies bij Indra gedaan. We zijn aan de slag gegaan met het maken van een moodboard. Naast dat het erg leuk was lekker creatief aan de slag te gaan, geeft het resultaat je een soort blauwdruk van je eigen stijl en kleuren. Hiermee kun je dus vervolgens aan de slag gaan om je huis of kantoor in te richten of je bestaande stijl aan te passen. Indra ziet heel snel wat jouw stijl is of wat bij je past: ze kan zich daar erg goed in verplaatsen. Daarnaast laat ze je zien welke kleuren en stoffen goed bij elkaar passen. De workshop is echt een aanrader voor iedereen die iets aan zijn interieur wil doen of veranderen, maar niet zo goed weet hoe of wat.

Carolien Roobol 19-10-2018 16:41

Een inspirerende avond gehad bij Indra. Veel tips gekregen wat kleuren en materialen met elkaar doen. Welke stijl je ook wilt, Indra kan zich erin verplaatsen.

Barbara van der Giessen 19-10-2018 14:11

Bij Indra heb ik de workshop interieuradvies gevolgd. Wat me opviel is dat het voor Indra niet uitmaakt van welke stijl je houdt, ze kan overal mee uit de voeten. Ze kijkt naar wat bij je past en geeft persoonlijke aandacht. Na haar advies 'klopt' het plaatje ineens. Is het een geheel geworden. Bedankt voor je advies en gastvrijheid Indra!

Monique Nieuw 19-10-2018 11:25

Gisteravond een leuke, gezellige maar vooral leerzame avond gehad bij Indra.
Haar heldere uitleg wat kleuren met elkaar doen en welke stijlen je kunt combineren geeft veel inzichten. Besteed aan een ieder persoonlijke aandacht waardoor je echt leuke tips krijgt.
Aan het eind van de avond krijg je je zelfgemaakte moodboard mee naar huis waar je zeker mee aan de slag kunt, zowel zelf als samen met Indra.
Ik zou Indra zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden.

Barbara Stoopman 19-10-2018 10:33

Ik denk van mezelf helemaal niet creatief te zijn, maar wat een leuk resultaat na een avond bij Indra.
Ze weet met veel passie voor het vak je aan het werk te zetten waardoor je naar huis gaat met een moodboard voor een ruimte in jouw woning of bedrijf. Het moodboard staat bij ons nu in de gekozen ruimte en ik hoop dat we deze snel om kunnen toveren in de gekozen stijl. Kortom, een aanrader deze avond als je eens zin hebt in een nieuwe styling en inspiratie wil op doen.

Wilma Helder 16-10-2018 21:39

Een nieuw huis inrichten is een flinke uitdaging. De workshop van Indra is ideaal om de eerste stap om tot een mooie, 'samenhangende' inrichting te komen. Doordat de groep niet zo groot is, kan Indra iedereen persoonlijk advies geven. Het resultaat: een persoonlijk moodboard met een duidelijke stijl. (En ook nog een gezellige avond!).

Linda van Nierop 16-10-2018 15:59

Een geweldige workshop gevolgd waar ik veel wijzer van ben geworden. Indra geeft persoonlijk advies waar je direct resultaat mee krijgt. Een aanrader !!

Rieja Zwaans 15-11-2017 14:53

Gisteravond een superieure workshop gehad. Kon me er geen voorstelling van maken maar ik ben echt heel blij dat ik geweest ben. Hele leuke tips gekregen etc.

Rianne Villerius-Zwaans 15-11-2017 13:14

Gisteren een moodboard workshop gehad, wat een gezellige avond was het! Met een heel leuk moodboard en heel veel tips, adviezen en inspiratie naar huis gegaan!

4.9 sterren gebaseerd op 10 beoordelingen
Powered by Lightspeed
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »