La Boutique Blanche

Workshop Moodboard inspiratie

€35,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad (6)
Levertijd: 2 dagen

Workshop Interieur moodboard inspiratie

Nieuwe data beschikbaar!

 

Waarom?

Heb je net een nieuwe woning, maar ben je er nog niet uit hoe je deze kan inrichten? Heb jij al lang in je hoofd dat je je interieur van je woning of kantoor wilt aanpassen, maar weet je niet hoe te beginnen? Wil je weten welke stijl het beste bij je past en hoe je daar je inrichting op kan afstemmen? Heb je erg leuke accessoires in gedachte, maar weet je niet hoe ze in je interieur te verwerken? Dan is deze workshop zeker iets voor jou!

 

Wat?

Tijdens deze workshop ga je zelf een moodboard maken van een ruimte naar jouw keuze. Je hoeft echt niet crea-bea te zijn, ik help je tijdens dit proces. Tijdens de workshop krijg je eerst een deel uitleg over stylen en dan ga je met 1 ruimte of 1 stijl aan de slag. Je gaat een gevoel of sfeer visualiseren op een foambord. Dit doe je door foto’s te knippen uit tijdschriften en deze als een collage te bevestigen. Daarnaast zijn er verschillende materialen aanwezig om je bord een extra dimensie te geven, zoals behang, stoffen en andere materialen. Het doel is dat je na de workshop geïnspireerd bent om aan de slag te gaan en dat je een goed houvast hebt als het uitvoerende deel een langere tijd in beslag neemt. Je gaat naar huis met je eigen moodboard op foamboard A3 formaat.

Tip: hou een dag(deel) na de workshop vrij zodat je gelijk thuis aan de slag kan als je zin hebt!

 

Voor wie?

De workshop is geschikt voor elke man of vrouw, jong of oud die zin heeft om zijn/haar interieur aan de slag te gaan. Het kan ook erg goed voor een zakelijk interieur ingezet worden. De workshop is, vanwege mijn persoonlijke aandacht voor iedereen, geschikt voor groepen tot 6 of 8 personen.

 

Wat kost het?

De workshop kost 35€ per persoon. Hiervoor krijg je:

-        Alle materialen ter beschikking om jouw moodboard te maken

-        Je eigen moodboard mee naar huis

-        Duidelijkheid over je stijl en kleurenpalet

-        Koffie/thee en iets lekkers!

-        En héél veel inspiratie!

Deze workshop wordt georganiseerd door La Boutique Blanche en kan doorgaan bij minimaal 3 deelnemers. 

Waar?
In onze inspiratieruimte aan de Ziedewijdsedijk 110 te Barendrecht. Kijk hier voor de standaard bezoekmogelijkheden van de showroom. 

Data

do 18 januari 2018, 19.30-22.00u

vr 19 januari 2018, 09-11.30u

Rieja Zwaans 15-11-2017 14:53

Gisteravond een superieure workshop gehad. Kon me er geen voorstelling van maken maar ik ben echt heel blij dat ik geweest ben. Hele leuke tips gekregen etc.

Rianne Villerius-Zwaans 15-11-2017 13:14

Gisteren een moodboard workshop gehad, wat een gezellige avond was het! Met een heel leuk moodboard en heel veel tips, adviezen en inspiratie naar huis gegaan!

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen
Powered by Lightspeed