La Boutique Blanche

Workshop Feestelijk tafelen

€35,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 3 weken

Binnenkort nieuwe data beschikbaar!

 

Een gezellig diner begint bij de tafelstyling! Want wat is er uitnodigender dan een mooi gedekte tafel met een persoonlijke touch? Het geeft een uitnodiging om te gaan zitten, maar nodigt ook uit tot langer natafelen, gezelligheid gegarandeerd!

 

Wat gaan we doen tijdens de workshop?

We starten met de basisinformatie zoals de verschillen tussen formeel en informeel tafelen en de trends van de tafelstyling. We gaan ook de opbouw van een gestylde tafel bespreken en daarbij krijg je natuurlijk tips en trics.

Daarna gaan we lekker samen aan de slag om een mooi gestylde tafel te creëren, want je leert het beste door te doen! Hoe maak je dieptes met een mooi effect, maar zorg je dat je gasten elkaar wel zien? Wat met kaarsen op tafel?

Tijdens de avond serveren we een lekker hapje en een drankje. De gezelligheid begint bij de voorbereiding!

 

Wie geeft de workshop?

Ik, Indra Stas, geef de workshop. Ik ben eigenaar van La Boutique Blanche en heb naast interieur en styling kennis ook een hele achtergrond in de horeca. Na de middelbare hotelopleiding in Spermalie, Brugge, gedaan te hebben ben ik verder gegaan in Internationaal hotelmanagement. Daarbij heb ik in de beide opleidingen verschillende stages in Sheraton gelopen. Gedurende 10 jaar ben ik werkzaam geweest in Restaurant Arenberg te Leuven met 1 Michelin ster. Ik heb m’n vlieguren in tafeldekken dus wel gemaakt. Deze kennis combineer ik graag met styling en creativiteit om tot een mooie en gezellig gestylde tafel te komen.

 

Waar is de workshop tafelstyling?

In onze mini-showroom aan de ziedewijdsedijk 110 te Barendrecht. Kijk hier voor de standaard openingstijden van de showroom.

 

Wat kost deze workshop?

De kosten zijn 35€ per persoon.

Hiervoor krijg je een uitgebreide workshop tafelstyling, je krijgt tips en adviezen mee naar huis in een klein werkboek. Tijdens de avond krijg je hapjes & een drankje aangeboden.

 

Welke data zijn beschikbaar?

  • maandag 11 december 19-22u
  • donderdag 14 december 19-22u

Schrijf je nu gezellig in met je vriend(en), collega’s of familie ter voorbereiding van jullie diner! 
Kan je deze data niet en ben je met minimaal 4 personen? Vraag dan een nieuwe datum aan! 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Powered by Lightspeed