• Afrekenen is uitgeschakeld.

Kussen St Hubert Nuage 50 x 70cm

€--,-- €--,--
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 2-5 dagen

Prachtig kussen van Leligne uit de laatste nieuwe collectie met de naam Saint Hubert Nuage. Dit mooie, donkere kussen met grafische print past perfect bij vele kleursoorten. Het donkere blauw is een ideale basiskleur die ook voor 2017 sterk naar voor komt in de kleurentrends.

Het kussen is van 100% linnen en is met de hand gemaakt en afgewerkt, dit is duidelijk aan de hoogwaardige afwerking te zien. Deze kussens worden in beperkte oplage gemaakt en je kan dus met recht zeggen dat je een uniek product bezit.

Het kussen wordt met 50 x 70cm insert geleverd.

 

Wie maakt dit kussen?

Leligne is een jong, Frans bedrijf waar het koppel Céline Richard en Guillaume Grimbert achter zitten. Beiden zijn sterk in fotografie en kunst en vertalen dit graag naar hun textiel. Soms werken ze ook met externe artiesten, maar grotendeels is het hun eigen werk in de collecties.

Leligne staat voor hoge kwaliteit en wil tevens zijn impact op het milieu beperken. Ze werken dan ook met 100% natuurlijk en ecologisch materiaal. Verder laten ze zoveel mogelijk in Frankrijk produceren zodat de kilometers beperkt blijven. Het linnen komt van net over de grens en is 100% Belgisch linnen.

 

Wat kan je verwachten als je besteld?

Dit kussen wordt met insert geleverd. De hoes kan op een zeer zacht programma gewassen worden in de machine. Hou rekening met het natuurlijke karakter van de stof, deze kan reageren op te hoge temperatuur. Gebruik altijd een zeer zacht wasmiddel, liefst 100% natuurlijk.

Wil je meer kussens dan wij op stock hebben? Contacteer me dan eerst op 085/0606732 opdat ik met de fabrikant kan nakijken of deze nog beschikbaar zijn. Dit vanwege de beperkte oplage in productie van dit artikel.

 

Waarom via La Boutique Blanche bestellen?

  • Direct zicht welke artikelen op stock
  • Direct zicht op levertermijn
  • Geen leverkosten boven de 50€
  • Correcte retourmogelijkheden
  • Goede klantenservice

Met deze USP’s beoordelen onze klanten La Boutique Blanche met een 9,8 bij webwinkelkeur.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen