• Afrekenen is uitgeschakeld.

Alps Eettafel betonnen blad

€--,--
Beschikbaarheid: In backorder
Levertijd: 4-5 weken

Eettafel betonnen blad & metalen onderstel

Het betonnen tafelblad, gecombineerd met het zwart stalen onderstel maakt van de Alps tafel een verrassend stoer en toch elegant geheel. Het geometrische ontwerp van het onderstel speelt met diepte en perspectief om ons beeld uit te dagen.

De inspiratie is industrieel met daarbij het gebruik van staal om de link naar de bouw te benadrukken. Deze tafel is met de hand gemaakt. Het laswerk op het onderstel is van een zeer hoog niveau en is nadien met een matte, zwarte poeder coating afgewerkt.

Afmetingen 200x90cm waardoor je gemakkelijk met 8 personen aan deze eettafel kan plaatsnemen. Het tafelblad ligt op 76cm hoogte.

Deze tafel weegt ongeveer 200kg, hou hier rekening mee indien u besteld. U dient met een 3-tal personen te zijn om de tafel te verplaatsen. 

Het blad is met een wax voor betonsteen bewerkt waardoor deze waterafstotend is. Om dit effect te behouden adviseren wij om de wax met regelmaat opnieuw aan te brengen.

Deze tafel is gemaakt voor binnenhuis & buitenhuis gebruik.
Het tafelblad is versterkt met vezels, waardoor het mogelijk was om een 2meter lang blad te maken van 30 millimeter dik. Het blad is perfect glad en zal ook zo blijven. Dit is uitvoerig getest en ook onder hevige temperatuursverschillen.  

Wat kan je verwachten als je besteld?

Deze tafel wordt met een meubeltransporteur rechtstreeks bij u geleverd. Tijdens het proces neemt de transporteur contact met u op voor de levering. Graag voor hulp zorgen voor de chauffeur bij levering. Montage dient u zelf te regelen.  

0 sterren op basis van 0 beoordelingen