La Boutique Blanche

Alps Eettafel betonnen blad

€1.989,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 10-15 dagen

Eettafel betonnen blad & metalen onderstel

Het betonnen tafelblad, gecombineerd met het zwart stalen onderstel maakt van de Alps tafel een verrassend stoer en toch elegant geheel. Het geometrische ontwerp van het onderstel speelt met diepte en perspectief om ons beeld uit te dagen.

De inspiratie is industrieel met daarbij het gebruik van staal om de link naar de bouw te benadrukken. Deze tafel is met de hand gemaakt. Het laswerk op het onderstel is van een zeer hoog niveau en is nadien met een matte, zwarte poeder coating afgewerkt.

Afmetingen 200x90cm waardoor je gemakkelijk met 8 personen aan deze eettafel kan plaatsnemen. Het tafelblad ligt op 76cm hoogte.

Deze tafel weegt 190kg, hou hier rekening mee indien u besteld.

Het blad is met een wax voor betonsteen bewerkt waardoor deze waterafstotend is. Om dit effect te behouden adviseren wij om de wax met regelmaat opnieuw aan te brengen.

Deze tafel is gemaakt voor binnenhuis & buitenhuis gebruik.
Het tafelblad is versterkt met vezels, waardoor het mogelijk was om een 2meter lang blad te maken van 30 millimeter dik. Het blad is perfect glad en zal ook zo blijven. Dit is uitvoerig getest en ook onder hevige temperatuursverschillen.  

Wie maakt deze eettafel van beton en staal?

Het Franse Lyon Béton specialiseert zich van oorsprong in het design en productie van betonnen meubelen. Sinds kort hebben ze zich ook toegelegd op de creatie van interieuraccessoires en kunst in samenwerking met verschillende artiesten en designers. «Ons doel is een alternatief te bieden voor diegene die zoekt naar ongewone objecten. Door het combineren van creativiteit, esthetiek en de praktische kant, bied onze collectie een discrete en sterke aanwezigheid.» Gepassioneerd door het technische aspect en de representatieve mogelijkheden van het materiaal, werken ze reeds 5 jaar aan een beton dat speciaal ontworpen is voor de productie van meubelen. Het is versterkt met metaaldraad en vezels waardoor een aanvaardbaar gewicht bereikt wordt. De afwerking van de producten, benadrukt het materiaal, maar geeft het product toch een prettig gevoel bij aanraking. Door de samenwerking met verschillende artiesten en designers slaagt Lyon Béton erin om een mooie mix van stijlen in kunst en meubelen te presenteren. De kunst wordt in beperkte oplage geproduceerd.

Wat kan je verwachten als je besteld?

Deze tafel wordt met een meubeltransporteur rechtstreeks bij u geleverd. Tijdens het proces neemt de transporteur contact met u op voor de levering. 
Door het unieke karakter & vooral ook het gewicht, is het niet mogelijk om dit artikel gewoon retour te sturen. Dit artikel valt onder de regeling 'op maat'.
 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Powered by Lightspeed