• Afrekenen is uitgeschakeld.

Edge Bistro tafel rond

€--,--
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 2-5 dagen

Bistro tafel

Deze betonnen bistro tafel heeft een rond blad. In combinatie met de strakke afwerking van de tafelpoot met ronde voet, geeft het een luchtig effect met voldoende, comfortabele ruimte voor je benen.

Deze tafel is perfect als ontbijttafel of als tafel in de hal. Je kan er met 2 personen gemakkelijk aan eten.

Je kan de tafel buiten gebruiken, maar tijdens de vorstperiode moet hij binnen staan. Hou er rekening mee dat door wind en regen het materiaal verouderd.

Het blad is bewerkt met een speciale finish. Om het blad bij gebruik ook mooi te houden, adviseren we om regelmatig een wax voor steen, marmer en beton te gebruiken. Ook als de tafel binnen staat.

Afmetingen: doorsnede blad 70cm, hoogte 75cm. Gewicht 23kg.
 

Wie maakt deze bistro tafel?

Het Franse Lyon Béton specialiseert zich van oorsprong in het design en productie van betonnen meubelen. Sinds kort hebben ze zich ook toegelegd op de creatie van interieuraccessoires en kunst in samenwerking met verschillende artiesten en designers. «Ons doel is een alternatief te bieden voor diegene die zoekt naar ongewone objecten. Door het combineren van creativiteit, esthetiek en de praktische kant, bied onze collectie een discrete en sterke aanwezigheid.» Gepassioneerd door het technische aspect en de representatieve mogelijkheden van het materiaal, werken ze reeds 5 jaar aan een beton dat speciaal ontworpen is voor de productie van meubelen. Het is versterkt met metaaldraad en vezels waardoor een aanvaardbaar gewicht bereikt wordt. De afwerking van de producten, benadrukt het materiaal, maar geeft het product toch een prettig gevoel bij aanraking. Door de samenwerking met verschillende artiesten en designers slaagt Lyon Béton erin om een mooie mix van stijlen in kunst en meubelen te presenteren. De kunst wordt in beperkte oplage geproduceerd.

Wat kan je verwachten als je besteld?

Blad, poot en voet zitten apart verpakt. Alles wordt per direct delivery door een meubeltransporteur aangeleverd. Dit artikel kan dus niet ingepakt worden als cadeau.
Bestel dit artikel nu gemakkelijk online bij La Boutique Blanche en ontvang het binnen 14 dagen thuis geleverd. Toch niet tevreden? Binnen 14 dagen na je levering, kijken wij graag mee naar een gepaste oplossing voor je retour. 

Showroommodel
Wij hebben 1 showroommodel staan van dit artikel. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen