• Afrekenen is uitgeschakeld.

Perspective Console metaal & beton

€--,-- €--,--
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 4-5 weken

Het stockverkoop artikel is onze showroom console. 

 

Modern landelijk of Stoer industrieel? Deze console van metaal en beton kan in beide interieurstijlen perfect zijn plek vinden.

Lyon Béton heeft zich eerst gefocust op allerhande meubelen en accessoires die volledig uit beton zijn gemaakt. Dit is ook nog steeds hun grote assortiment. Toen ze qua ontwikkeling echter verder wilden kijken, kwamen ze bij de combinatie van metaal en beton uit. 

Deze console is opgebouwd uit een betonnen plaat die op een metalen frame rust van 30x30mm. De betonnen plaat is helemaal glad geschuurd en bewerkt zodat hij zijdezacht aanvoelt. Het frame oogt slank, maar is oersterk.

  • Afmetingen: 120 x 36 x H83cm
  • Legger in metaal.
  • Bovenblad in beton, versterkt met glasvezel 
  • netto gewicht 33kg
     

Wie maakt deze console van metaal en beton?

 

Het Franse Lyon Béton specialiseert zich van oorsprong in het design en productie van betonnen meubelen. Sinds kort hebben ze zich ook toegelegd op de creatie van interieuraccessoires en kunst in samenwerking met verschillende artiesten en designers. «Ons doel is een alternatief te bieden voor diegene die zoekt naar ongewone objecten. Door het combineren van creativiteit, esthetiek en de praktische kant, bied onze collectie een discrete en sterke aanwezigheid.» Gepassioneerd door het technische aspect en de representatieve mogelijkheden van het materiaal, werken ze reeds 5 jaar aan een beton dat speciaal ontworpen is voor de productie van meubelen. Het is versterkt met metaaldraad en vezels waardoor een aanvaardbaar gewicht bereikt wordt. De afwerking van de producten, benadrukt het materiaal, maar geeft het product toch een prettig gevoel bij aanraking. Door de samenwerking met verschillende artiesten en designers slaagt Lyon Béton erin om een mooie mix van stijlen in kunst en meubelen te presenteren. De kunst wordt in beperkte oplage geproduceerd.

Wat kan je verwachten als je besteld?

levertijd: 14 dagen.

Bestel deze console of sidetablel van metaal en beton nu en geniet van uw stoere aanwinst!
Toch niet tevreden? Binnen 14 dagen na uw aankoop bespreken wij graag de mogelijkheden voor retour met u.  

0 sterren op basis van 0 beoordelingen