La Boutique Blanche

Edge Eettafel beton

€739,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 10-15 dagen

Deze betonnen eettafel heeft een rechthoekig blad. In combinatie met de strakke afwerking van de tafelpoot met metalen voet, geeft het een luchtig effect met voldoende, comfortabele ruimte voor je benen.

Je kan de tafel buiten gebruiken, maar tijdens de vorstperiode moet hij binnen staan. Hou er rekening mee dat door wind en regen het materiaal verouderd.

Het blad is bewerkt met een speciale finish. Om het blad bij gebruik ook mooi te houden, adviseren we om regelmatig een wax voor steen, marmer en beton te gebruiken. Ook als de tafel binnen staat.

Afmetingen: lengte blad 11cm, breedte blad 70cm, hoogte 75cm. Gewicht 56kg.

 

Wie maakt deze Edge eettafel beton?

Het Franse Lyon Béton specialiseert zich van oorsprong in het design en productie van betonnen meubelen. Sinds kort hebben ze zich ook toegelegd op de creatie van interieuraccessoires en kunst in samenwerking met verschillende artiesten en designers. «Ons doel is een alternatief te bieden voor diegene die zoekt naar ongewone objecten. Door het combineren van creativiteit, esthetiek en de praktische kant, bied onze collectie een discrete en sterke aanwezigheid.» Gepassioneerd door het technische aspect en de representatieve mogelijkheden van het materiaal, werken ze reeds 5 jaar aan een beton dat speciaal ontworpen is voor de productie van meubelen. Het is versterkt met metaaldraad en vezels waardoor een aanvaardbaar gewicht bereikt wordt. De afwerking van de producten, benadrukt het materiaal, maar geeft het product toch een prettig gevoel bij aanraking. Door de samenwerking met verschillende artiesten en designers slaagt Lyon Béton erin om een mooie mix van stijlen in kunst en meubelen te presenteren. De kunst wordt in beperkte oplage geproduceerd.

Wat kan je verwachten als je bestelt?

Blad, poot en voet zitten apart verpakt. Alles wordt per direct delivery door een meubeltransporteur aangeleverd. Dit artikel kan dus niet ingepakt worden als cadeau.
De transporteur levert bij u binnen aan de voordeur. Transportkosten 4 (626-749€ ) = 60€ Deze kost wordt aan uw afrekening toegevoegd. 

Bestel dit artikel gemakkelijk online bij La Boutique Blanche. Toch niet tevreden? Dit artikel valt onder de retourregel ‘opmaat’. De betekent dat we dit artikel niet standaard retour nemen. We gaan echter altijd met u in gesprek & mits een tussenkomst van transportkosten is er zeker mogelijkheid tot retour. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Powered by Lightspeed