La Boutique Blanche

Verrijdbare kruk van Lyon Béton

€349,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: Uitverkocht

De kruk op wielen van Lyon Béton als praktische eye-catcher in uw interieur. Zachte lijnen die benadrukt worden door het dikke touw en dit alles 100% natuurlijk.  Je zou voor minder verliefd worden op deze kruk!

De basis van de kruk komt licht van de grond door de 4 zwenkbare wieltjes die het mogelijk maken om de kruk gemakkelijk te verplaatsen. Het stoere touw krijgt hierdoor niet alleen een esthetische, maar ook een praktische functie. Ideaal voor in de badkamer of in huis. Door de combinatie van de materialen zowel in een landelijkere sfeer als in een modern interieur te integreren.

Wie maakt deze kruk op wielen van beton?

 

Het Franse Lyon Béton specialiseert zich van oorsprong in het design en productie van betonnen meubelen. Sinds kort hebben ze zich ook toegelegd op de creatie van interieuraccessoires en kunst in samenwerking met verschillende artiesten en designers. «Ons doel is een alternatief te bieden voor diegene die zoekt naar ongewone objecten. Door het combineren van creativiteit, esthetiek en de praktische kant, bied onze collectie een discrete en sterke aanwezigheid.» Gepassioneerd door het technische aspect en de representatieve mogelijkheden van het materiaal, werken ze reeds 5 jaar aan een beton dat speciaal ontworpen is voor de productie van meubelen. Het is versterkt met metaaldraad en vezels waardoor een aanvaardbaar gewicht bereikt wordt. De afwerking van de producten, benadrukt het materiaal, maar geeft het product toch een prettig gevoel bij aanraking. Door de samenwerking met verschillende artiesten en designers slaagt Lyon Béton erin om een mooie mix van stijlen in kunst en meubelen te presenteren. De kunst wordt in beperkte oplage geproduceerd.

Wat kan je verwachten als je besteld?

De wielen zijn van rubber en beschadigen dus uw vloer niet.  Afmetingen L.40 x W.40 x H.45  cm Netto gewicht: 17.5kg. Dit artikel wordt rechtstreeks vanuit de leverancier verstuurd en is tijdens het transport goed beschermd. 

Bestel de verrijdbare kruk van Lyon Béton en start alvast met voorgenieten! 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Powered by Lightspeed