• Afrekenen is uitgeschakeld.

Hauteville Barstoel

€--,--
Artikelnummer: C0010
Levertijd: 10-21 dagen
  • Koop 2 voor €--,-- per stuk en bespaar 5%
  • Koop 4 voor €--,-- per stuk en bespaar 7%

De Edge Hauteville barkruk van beton behoort tot de collectie van Lyon Béton welke bestaat uit stoelen en krukken die binnen en buiten gebruikt kunnen worden. De zitting en leuning van de stoelen is in grijs beton gemaakt, maar de hedendaagse technieken zorgen voor een comfortabele zitting. Het onderstel van de stoelen is in draadstaal of betondraad en past dus perfect bij deze stoel waarbij het ook nog eens een super stevige stoel creëert. 

Deze barkruk van beton is de moderne presentatie van een stoel uit de jaren ‘50. Hij zit als een stoel, maar oogt als een kruk. Deze barkruk van beton kan perfect als stoer contrast in een landelijker interieur of in een modern interieur tot zijn recht komen.

Bij de afbeeldingen treft u een overzicht van de verschillende soorten Edge Hauteville stoelen en krukken van beton uit deze prachtige collectie. Voor elke type tafel en plek bestaat er zeker een Hauteville stoel of kruk!

Wie maakt deze Edge Hauteville barkruk van beton?

 

Het Franse Lyon Béton specialiseert zich van oorsprong in het design en productie van betonnen meubelen. Sinds kort hebben ze zich ook toegelegd op de creatie van interieuraccessoires en kunst in samenwerking met verschillende artiesten en designers. «Ons doel is een alternatief te bieden voor diegene die zoekt naar ongewone objecten. Door het combineren van creativiteit, esthetiek en de praktische kant, bied onze collectie een discrete en sterke aanwezigheid.» Gepassioneerd door het technische aspect en de representatieve mogelijkheden van het materiaal, werken ze reeds 5 jaar aan een beton dat speciaal ontworpen is voor de productie van meubelen. Het is versterkt met metaaldraad en vezels waardoor een aanvaardbaar gewicht bereikt wordt. De afwerking van de producten, benadrukt het materiaal, maar geeft het product toch een prettig gevoel bij aanraking. Door de samenwerking met verschillende artiesten en designers slaagt Lyon Béton erin om een mooie mix van stijlen in kunst en meubelen te presenteren. De kunst wordt in beperkte oplage geproduceerd.

Wat kan je verwachten als je besteld?

  • afmetingen 93,5 x 44 x 43 cm
  • zithoogte 77cm
  • gewicht 12kg
  • zitting lichtgewicht beton
  • grijs
  • poten staaldraad met rubberen voetjes

Wij werken voor deze stoelen met direct delivery vanuit Frankrijk, hiervoor werken we met een meubeltransporteur samen. Ondanks dat dit duurder is voor ons, willen we zeker zijn dat de stoelen correct en op afspraak geleverd worden. 

Ben jij straks heerlijk aan het borrelen op deze  barkruk van beton?

0 sterren op basis van 0 beoordelingen