• Afrekenen is uitgeschakeld.

Hauteville Counterkruk

€--,--
Levertijd: 10-21 dagen
 • Koop 2 voor €--,-- per stuk en bespaar 5%
 • Koop 4 voor €--,-- per stuk en bespaar 10%

De Edge Hauteville counterkruk van beton behoort tot de collectie van Lyon Béton welke bestaat uit stoelen en krukken die binnen en buiten gebruikt kunnen worden. De zitting en leuning van de stoelen is in grijs beton gemaakt, maar de hedendaagse technieken zorgen voor een comfortabele zitting. Het onderstel van de stoelen is in draadstaal of betondraad en past dus perfect bij deze stoel waarbij het ook nog eens een super stevige stoel creëert. 

Deze counterkruk van beton kan perfect aan de ontbijtcounter of aan een lagere bar voor de borrel. Hij zit als een stoel, maar oogt als een kruk. Deze counter kruk van beton kan perfect als stoer contrast in een landelijker interieur of in een modern interieur.

Bij de afbeeldingen treft u een overzicht van de verschillende soorten Edge Hauteville stoelen en krukken van beton uit deze prachtige collectie. Voor elke type tafel en plek bestaat er zeker een Hauteville stoel of kruk!

Vind je deze Hauteville counterkruk wel wat voor jouw interieur, maar wil je testzitten? Contacteer ons voor de mogelijkheden op 085/0606732 

 • counterkruk (lager dan barkruk)
 • afmetingen 45x45x82cm
 • zithoogte 64cm
 • gewicht 11kg
 • materiaal beton en betondraad
 • afwerking bovenaan zitting met steenwax, advies dit te herhalen
 • afwerking onderaan zitting puur beton
 • stoel kan buiten, maar kan niet tegen vorst
 • direct delivery

Wie maakt deze Edge Hauteville counterkruk van beton?

 

Het Franse Lyon Béton specialiseert zich van oorsprong in het design en productie van betonnen meubelen. Sinds kort hebben ze zich ook toegelegd op de creatie van interieuraccessoires en kunst in samenwerking met verschillende artiesten en designers. «Ons doel is een alternatief te bieden voor diegene die zoekt naar ongewone objecten. Door het combineren van creativiteit, esthetiek en de praktische kant, bied onze collectie een discrete en sterke aanwezigheid.» Gepassioneerd door het technische aspect en de representatieve mogelijkheden van het materiaal, werken ze reeds 5 jaar aan een beton dat speciaal ontworpen is voor de productie van meubelen. Het is versterkt met metaaldraad en vezels waardoor een aanvaardbaar gewicht bereikt wordt. De afwerking van de producten, benadrukt het materiaal, maar geeft het product toch een prettig gevoel bij aanraking. Door de samenwerking met verschillende artiesten en designers slaagt Lyon Béton erin om een mooie mix van stijlen in kunst en meubelen te presenteren. De kunst wordt in beperkte oplage geproduceerd.

Wat kan je verwachten als je besteld?

Transport: wij maken gebruik van een meubeltransporteur om de stoelen aan te leveren. Dit is een hogere kost voor ons, maar zorgt ervoor dat u de stoelen netjes en op afspraak geleverd krijgt.  

Ben jij straks heerlijk aan het borrelen of ontbijten op deze counterkruk van beton?

0 sterren op basis van 0 beoordelingen