• Afrekenen is uitgeschakeld.

Schommelstoel Beton

€--,-- €--,--
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)
Levertijd: 10-21 dagen

DE SPECIALE PRIJS IS VOOR ONZE 2 SHOWROOMMODELLEN!

 

De betonnen Hauteville Rocking chair is ontworpen door Henri Lavallard Boget voor Lyon Béton en is geïnspireerd op een iconisch design met een moderne twist. Gecreëerd met een betonnen huls, metalen poten en triplex bogen laat deze schommelstoel alle kanten van het industriële ontwerp goed zien. De unieke kwaliteiten van de gebruikte materialen worden ongepolijst getoond om het minimalistische en moderne karakter van de stoel goed te laten zien.

Ondanks het gebruik van ongewone materialen, heeft deze betonnen schommelstoel een fantastische en ergonomische zit. De zitting zelf is zo fijn geschuurd, dat je niet voelt dat hij van beton is. Maar als je de achterkant van de betonnen stoel ziet, dan is het gebruikte materiaal zeer duidelijk. De zachte zitting staat dan ook in schril contrast met de stoere, ruwe achterzijde. Veelzijdig genoeg voor praktisch elke ruimte, laat dit minimalistische design een grote indruk na, waar het ook staat.

  • schommelstoel
  • materiaal licht gewicht beton, staaldraad, mdf hout
  • afmetingen 64 x 71 x H72cm
  • zithoogte 38cm
  • nettogewicht 20kg
  • zitting afgewerkt met betonwax
  • achterkant zitting ruw

Wil jij de schommelstoel van beton testzitten?

Dat kan in onze inspiratieruimte in Barendrecht! Hier kan je de openingstijden terugvinden. Volg ons op Facebook om te weten wanneer je ook op zaterdag kan langskomen 

Wat kan je verwachten als je besteld?

U dient zelf de houten poten onder de stoel te monteren. Schroeven en inbussleutel worden hiervoor meegeleverd.

 

Bestel deze schommelstoel gemakkelijk online bij La Boutique Blanche. Binnen 10 werkdagen krijgt u hem geleverd via een meubeltransporteur. Dit transport kost rond de 60€, maar je betaald hier niet voor. Toch niet tevreden? Binnen 14 dagen kan u deze stoel kosteloos retour zenden. Let op: neem altijd contact met ons op hiervoor aangezien dit artikel niet met de gewone post verstuurd kan worden. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen