La Boutique Blanche

Schommelstoel Beton

€589,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad (2)
Levertijd: 10-15 dagen

De betonnen Hauteville Rocking chair is ontworpen door Henri Lavallard Boget voor Lyon Béton en is geïnspireerd op een iconisch design met een moderne twist. Gecreëerd met een betonnen huls, metalen poten en triplex bogen laat deze schommelstoel alle kanten van het industriële ontwerp goed zien. De unieke kwaliteiten van de gebruikte materialen worden ongepolijst getoond om het minimalistische en moderne karakter van de stoel goed te laten zien.

Ondanks het gebruik van ongewone materialen, heeft deze betonnen schommelstoel een fantastische en ergonomische zit. De zitting zelf is zo fijn geschuurd, dat je niet voelt dat hij van beton is. Maar als je de achterkant van de betonnen stoel ziet, dan is het gebruikte materiaal zeer duidelijk. De zachte zitting staat dan ook in schril contrast met de stoere, ruwe achterzijde. Veelzijdig genoeg voor praktisch elke ruimte, laat dit minimalistische design een grote indruk na, waar het ook staat.

Wil jij de schommelstoel van beton testzitten?

Dat kan in onze inspiratieruimte in Barendrecht! Hier kan je de openingstijden terugvinden. Volg ons op Facebook om te weten wanneer je ook op zaterdag kan langskomen 

Wie maakt deze schommelstoel?

Het Franse Lyon Béton specialiseert zich van oorsprong in het design en productie van betonnen meubelen. Sinds kort hebben ze zich ook toegelegd op de creatie van interieuraccessoires en kunst in samenwerking met verschillende artiesten en designers. «Ons doel is een alternatief te bieden voor diegene die zoekt naar ongewone objecten. Door het combineren van creativiteit, esthetiek en de praktische kant, bied onze collectie een discrete en sterke aanwezigheid.» Gepassioneerd door het technische aspect en de representatieve mogelijkheden van het materiaal, werken ze reeds 5 jaar aan een beton dat speciaal ontworpen is voor de productie van meubelen. Het is versterkt met metaaldraad en vezels waardoor een aanvaardbaar gewicht bereikt wordt. De afwerking van de producten, benadrukt het materiaal, maar geeft het product toch een prettig gevoel bij aanraking. Door de samenwerking met verschillende artiesten en designers slaagt Lyon Béton erin om een mooie mix van stijlen in kunst en meubelen te presenteren. De kunst wordt in beperkte oplage geproduceerd.

 

Wat kan je verwachten als je besteld?

De afmetingen zijn: 64.00 x 71.00 x 72.00 cm – nettogewicht 20kg.

Zitting van de stoel: lichtgewicht beton, afgewerkt met een betonwax.

Advies is om dit met regelmaat te herhalen, gemakkelijk verkrijgbaar bij de bouwmarkt.

Poten: betondraad

Onderaan de poten: triplex hout.

U dient zelf de houten poten onder de stoel te monteren. Schroeven en inbussleutel worden hiervoor meegeleverd.

 

Bestel deze schommelstoel gemakkelijk online bij La Boutique Blanche. Binnen 10 werkdagen krijgt u hem geleverd via een meubeltransporteur. Hiervoor rekenen wij een kleine bijdrage van 32€ aan. Toch niet tevreden? Binnen 14 dagen kan u deze stoel kosteloos retour zenden. Let op: neem altijd contact met ons op hiervoor aangezien dit artikel niet met de gewone post verstuurd kan worden. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Powered by Lightspeed