La Boutique Blanche

Kever #3

€155,00 Incl. btw

Levertijd: 3-9 dagen
  • Bestel 3 voor €125,00 per stuk en bespaar 19%

Bertrand Jayr presenteert u zijn kevers op beton. Hij gebruikt een canvas van beton om een contrast te bekomen. De print ligt letterlijk op het beton. 


Hij heeft 3 verschillende kevers gecreëerd, in groen, donkergroen en blauw. Ze zijn erg leuk om als trio aan de muur te hangen, maar natuurlijk ook apart te verkrijgen. De canvas is 4cm dik en kan dus ook gewoon op je kast staan.


Wie maakt deze leuke kevers op beton?

Het Franse Lyon Béton specialiseert zich van oorsprong in het design en productie van betonnen meubelen. Sinds kort hebben ze zich ook toegelegd op de creatie van interieuraccessoires en kunst in samenwerking met verschillende artiesten en designers. «Ons doel is een alternatief te bieden voor diegene die zoekt naar ongewone objecten. Door het combineren van creativiteit, esthetiek en de praktische kant, bied onze collectie een discrete en sterke aanwezigheid.» Gepassioneerd door het technische aspect en de representatieve mogelijkheden van het materiaal, werken ze reeds 5 jaar aan een beton dat speciaal ontworpen is voor de productie van meubelen. Het is versterkt met metaaldraad en vezels waardoor een aanvaardbaar gewicht bereikt wordt. De afwerking van de producten, benadrukt het materiaal, maar geeft het product toch een prettig gevoel bij aanraking. Door de samenwerking met verschillende artiesten en designers slaagt Lyon Béton erin om een mooie mix van stijlen in kunst en meubelen te presenteren. De kunst wordt in beperkte oplage geproduceerd.

Wat kan je verwachten als je besteld?

Afmetingen per canvas is 40*40cm. Hij weegt 4,8kg per stuk. De kevers op beton zitten per stuk in een voorgevormde piepschuim vorm verpakt samen met de materialen om ze op te hangen voor een stenen muur. Verder zit er ook een beschrijving bij hoe deze canvas het best opgehangen kan worden. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Powered by Lightspeed
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »