La Boutique Blanche

Klok beton

€99,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 3 weken

Betonnen wandklok of staande klok – Life in Progress.

Net als het icoontje dat op je smartphone het ‘laden’ aangeeft, toont de Life in Progress betonnen klok het rustig verstrijken van de tijd. Die tijd wordt in zijn eindeloosheid weergegeven door het vlotte en stille mechanisme en het bord zonder nummers. Het is een uitnodiging om de waarde van het leven in gedachte te houden.

 De dikte van de klok (8cm aan de dikste zijde) en het gebruik van het ruwe materiaal, geven de klok het aanzicht van een blok. Deze Life in Progress klok kan opgehangen of geplaatst worden in de richting die jij kiest. Er is een geïntegreerd, onzichtbaar ophangsysteem voorzien.

 

Wie maakt deze betonnen klok?

Het Franse Lyon Béton specialiseert zich van oorsprong in het design en productie van betonnen meubelen. Sinds kort hebben ze zich ook toegelegd op de creatie van interieuraccessoires en kunst in samenwerking met verschillende artiesten en designers. «Ons doel is een alternatief te bieden voor diegene die zoekt naar ongewone objecten. Door het combineren van creativiteit, esthetiek en de praktische kant, bied onze collectie een discrete en sterke aanwezigheid.» Gepassioneerd door het technische aspect en de representatieve mogelijkheden van het materiaal, werken ze reeds 5 jaar aan een beton dat speciaal ontworpen is voor de productie van meubelen. Het is versterkt met metaaldraad en vezels waardoor een aanvaardbaar gewicht bereikt wordt. De afwerking van de producten, benadrukt het materiaal, maar geeft het product toch een prettig gevoel bij aanraking. Door de samenwerking met verschillende artiesten en designers slaagt Lyon Béton erin om een mooie mix van stijlen in kunst en meubelen te presenteren. De kunst wordt in beperkte oplage geproduceerd.

Wat kan je verwachten als je besteld?

De klok is 28 op 28cm groot en op het diepste 8cm. Ze weegt 3,3kg.

De klok wordt zonder AA batterij aangeleverd. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Powered by Lightspeed
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »