La Boutique Blanche

Print op beton Parijs

€329,00 Incl. btw

Artikelnummer: A0012
Levertijd: 10-21 dagen

Print beton Parijs

Lyon Béton werkt met verschillende kunstenaars samen die hun werken creëren op canvas om later door Lyon Béton in beperkte oplagen als print op beton te laten verdelen. Unieke stukken die telkens kracht en kunst uitstralen. 

Breng de Parijse graffiti scene op jouw muren! Dit urban fragment is een uniek en exclusief kunstwerk op een betonnen canvas. Het echte kunstwerk is vanuit de straatscène genomen. De betonnen basis is dan ook het beste materiaal om deze print volledig tot zijn recht te laten komen.

Deze dame past zeer goed in een industrieel of modern interieur. Door de grootte van 50*70cm is ze een mooie eye-catcher die geen overdaad uitstraalt.

Wie maakt deze Paris print op beton?

 

Het Franse Lyon Béton specialiseert zich van oorsprong in het design en productie van betonnen meubelen. Sinds kort hebben ze zich ook toegelegd op de creatie van interieuraccessoires en kunst in samenwerking met verschillende artiesten en designers. «Ons doel is een alternatief te bieden voor diegene die zoekt naar ongewone objecten. Door het combineren van creativiteit, esthetiek en de praktische kant, bied onze collectie een discrete en sterke aanwezigheid.» Gepassioneerd door het technische aspect en de representatieve mogelijkheden van het materiaal, werken ze reeds 5 jaar aan een beton dat speciaal ontworpen is voor de productie van meubelen. Het is versterkt met metaaldraad en vezels waardoor een aanvaardbaar gewicht bereikt wordt. De afwerking van de producten, benadrukt het materiaal, maar geeft het product toch een prettig gevoel bij aanraking. Door de samenwerking met verschillende artiesten en designers slaagt Lyon Béton erin om een mooie mix van stijlen in kunst en meubelen te presenteren. De kunst wordt in beperkte oplage geproduceerd.

Wat kan je verwachten als je besteld?

Dit kunstwerk is 50*70cm en 4cm diep waardoor het ook op een kast kan staan. 
Dit artikel wordt rechtstreeks vanuit Frankrijk geleverd en heb je binnen enkele weken thuis. Ben je achteraf toch niet tevreden? Dan kun je het binnen 14 dagen na levering gewoon bij ons retouren.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Powered by Lightspeed
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »