• Afrekenen is uitgeschakeld.

Salontafel Perspective L

€--,--
Levertijd: 10-21 dagen

De strakke belijning van deze salontafel Perspective maakt hem in vele interieurs een absolute eyecatcher. Het metaal is verfijnd in de afwerking. Het blad valt er perfect in en steekt ook niet uit over het metaal om de strakke belijning voor 100% te realiseren.

Het blad is van een lichtgewicht beton gemaakt en is gewapend, dus erg sterk. Bovenaan en opzij is het blad glad geschuurd en bewerkt met een wax voor beton. Aanbevolen is om dit met regelmaat te herhalen (gemakkelijk verkrijgbaar bij de bouwmarkt).

Afmetingen van deze tafel:

Large 75x75 x 30cm – netto gewicht 24,7kg

Bestel de salontafel gemakkelijk online bij La Boutique Blanche. Voor deze salontafel rekenen wij een kleine extra kost voor het transport van 32€. Voor dit bedrag wordt dit artikel door een meubeltransporteur bij u aan de deur afgeleverd. Toch niet tevreden? Je kan dit artikel binnen 14 dagen kosteloos retourneren.

Wie maakt deze salontafel?

Het Franse Lyon Béton specialiseert zich van oorsprong in het design en productie van betonnen meubelen. Sinds kort hebben ze zich ook toegelegd op de creatie van interieuraccessoires en kunst in samenwerking met verschillende artiesten en designers. «Ons doel is een alternatief te bieden voor diegene die zoekt naar ongewone objecten. Door het combineren van creativiteit, esthetiek en de praktische kant, bied onze collectie een discrete en sterke aanwezigheid.» Gepassioneerd door het technische aspect en de representatieve mogelijkheden van het materiaal, werken ze reeds 5 jaar aan een beton dat speciaal ontworpen is voor de productie van meubelen. Het is versterkt met metaaldraad en vezels waardoor een aanvaardbaar gewicht bereikt wordt. De afwerking van de producten, benadrukt het materiaal, maar geeft het product toch een prettig gevoel bij aanraking. Door de samenwerking met verschillende artiesten en designers slaagt Lyon Béton erin om een mooie mix van stijlen in kunst en meubelen te presenteren. De kunst wordt in beperkte oplage geproduceerd. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen