• Afrekenen is uitgeschakeld.

Salontafel Lyon Béton van beton en glas

€--,--
Artikelnummer: C0015
Levertijd: 10-21 dagen

De combinatie van het krachtige beton met het delicate glas, maken deze salontafel tot een klapstuk! Door deze combinatie past de tafel in verschillende interieurs. Deze tafel is voor binnen gebruik gemaakt.

De strakke belijning staat zeer mooi in een modern interieur. Door het glazen blad creëer je een enorm gevoel aan ruimte in de kamer.

Heb je een extra grote ruimte te vullen? Kijk dan zeker eens naar de combinatie van deze salontafel met de T tafel. Wat een gaaf gezicht die combi!
De tweede salontafel is gebouwd op basis van een standaard T model in grijs beton waardoor deze stoerheid en eenvoud uitstraalt. De T tafel past perfect onder de glazen tafel.

Wie maakt deze salontafel?

Het Franse Lyon Béton specialiseert zich van oorsprong in het design en productie van betonnen meubelen. Sinds kort hebben ze zich ook toegelegd op de creatie van interieuraccessoires en kunst in samenwerking met verschillende artiesten en designers. «Ons doel is een alternatief te bieden voor diegene die zoekt naar ongewone objecten. Door het combineren van creativiteit, esthetiek en de praktische kant, bied onze collectie een discrete en sterke aanwezigheid.» Gepassioneerd door het technische aspect en de representatieve mogelijkheden van het materiaal, werken ze reeds 5 jaar aan een beton dat speciaal ontworpen is voor de productie van meubelen. Het is versterkt met metaaldraad en vezels waardoor een aanvaardbaar gewicht bereikt wordt. De afwerking van de producten, benadrukt het materiaal, maar geeft het product toch een prettig gevoel bij aanraking. Door de samenwerking met verschillende artiesten en designers slaagt Lyon Béton erin om een mooie mix van stijlen in kunst en meubelen te presenteren. De kunst wordt in beperkte oplage geproduceerd.

Wat kan je verwachten als je besteld?

Afmetingen: 100x100xH38cm – netto gewicht 69.9kg.

Blad: glas

Poot: lichtgewicht beton, behandeld met een betonwax.

Aanbeveling is om de poot van de tafel met regelmaat terug te waxen, het product is gemakkelijk bij een bouwmarkt te verkrijgen. Het beton mag niet met scherpe producten behandeld worden. Deze tafel kan enkel binnen gebruikt worden.

Bestel deze tafel gemakkelijk online bij La Boutique Blanche. Hij wordt aan uw deur geleverd door een meubeltransporteur. Hiervoor vragen wij een kleine bijdrage van 32€. Toch niet tevreden? Binnen 14 dagen kan u dit product met een meubeltransporteur retour zenden. U ontvangt uw aankoopbedrag retour. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen