La Boutique Blanche

Schilderij beton Les Amoureux

€155,00 €65,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 2 dagen

Schilderij beton

De illustraties uit boeken en strips krijgen een hele andere dimensie als print op beton. Ze lijken wel tot leven te komen. Deze print met een verliefd stel is het werk van Lucie Albon, zij maakt deel uit van de kunst groep Le Bocal Ltd die illustraties op bijzondere ondergronden creëert. Van lampen tot gebouwen, met gerust een kaft van een schrift er tussenin.

Deze print is letterlijk op het beton gelegd en wordt is zeer beperkte oplage gemaakt. Hij is getekend door de artiest. Door de dikte van het beton (4cm) kan je de print ook rechtzetten op een kast of schouw. Waar zie jij dit moderne kunstwerk staan?

Wie maakt deze schilderij beton?

Lyon Beton is gespecialiseerd in  meubels van beton. Nadat zij verschillende jaren gewerkt hebben op het verlichten en verbeteren van het beton, zijn ze een stap verder gegaan en hebben ze artiesten aangetrokken voor het werken met beton. Le Bocal Ltd is 1 van die artiesten.

Wat kan je verwachten als je besteld?

Deze print op beton heeft als afmetingen B30*H24*D4cm en is aan de achterzijde voorzien van een inkeping en metalen versteviging voor het ophangen. Door de dikte kan het de print ook staan.
De print zit in piepschuim ingepakt in een op maat gemaakte doos. Ophanginstructies worden meegeleverd.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Powered by Lightspeed
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »