La Boutique Blanche

schilderij beton Un Souffle

€155,00 €65,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 10-21 dagen

Schilderij beton

Lyon Béton werkt samen met een reeks kunstenaars die telkens een schilderij creëren voor hen. Lyon Béton verwerkt dit schilderij als een unieke print op beton en mag ze in beperkte oplage verkopen. 

Un Souffle

Ze maakt boeken, tekeningen en teksten en illustreert er graag op los. Een zuchtje wind of in het Frans Un Souffle is van de hand van Delphine Perret, een Franse illustratrice. 
De print is letterlijk op het beton gedrukt en wordt in beperkte oplage gemaakt. Delphine heeft het kunstwerk ondertekend.
Aan de achterzijde is een inkeping en metalen band voorzien voor het ophangen van de print, maar door de 4cm diepte kan je hem ook ergens leuk plaatsen.

Wie maakt deze print op beton?

Lyon Beton is gespecialiseerd in meubels in beton, maar werkt sinds enkele jaren ook samen met een kunstenaars collectief genaamt Le Bocal Ltd. Delphine Perret maakt deel uit van deze groep en kiest uit haar talrijke aanbod van illustraties de prints voor op het beton. 

Wat kan je verwachten als je bestelt?

De afmetingen van de print op beton zijn H24*B30*D4cm. De print zit in piepschuim verpakt in een op maat gemaakte doos, instructies voor het ophangen zijn meegeleverd.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Powered by Lightspeed
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »