La Boutique Blanche

Toiletrolhouder Groot Cloud

€139,00 Incl. btw

Levertijd: 3-9 dagen

 

Hoe leuk kan je een toiletrolhouder maken? En nu zelfs in 't groot?

Bertrand Jayr vond dat als je poëzie, humor en unieke artikelen toevoegt in ruimtes die vaak vrij klassiek gehouden worden, je gave effecten krijgt. Het wc-papier moet je dus niet meer  verstoppen in een hoekje, maar op een leuke manier naar buiten te brengen op deze mooi gevormde wolk als toiletrolhouder. De Cloud van Lyon Beton is gemaakt van een licht type beton en weegt netto 3,2kg. De licht grijze kleur kan in verschillende badkamer interieurs goed tot zijn recht komen. 

Wie maakt deze grote toiletrolhouder van beton?

Het Franse Lyon Béton specialiseert zich van oorsprong in het design en productie van betonnen meubelen. Sinds kort hebben ze zich ook toegelegd op de creatie van interieuraccessoires en kunst in samenwerking met verschillende artiesten en designers. «Ons doel is een alternatief te bieden voor diegene die zoekt naar ongewone objecten. Door het combineren van creativiteit, esthetiek en de praktische kant, bied onze collectie een discrete en sterke aanwezigheid.» Gepassioneerd door het technische aspect en de representatieve mogelijkheden van het materiaal, werken ze reeds 5 jaar aan een beton dat speciaal ontworpen is voor de productie van meubelen. Het is versterkt met metaaldraad en vezels waardoor een aanvaardbaar gewicht bereikt wordt. De afwerking van de producten, benadrukt het materiaal, maar geeft het product toch een prettig gevoel bij aanraking. Door de samenwerking met verschillende artiesten en designers slaagt Lyon Béton erin om een mooie mix van stijlen in kunst en meubelen te presenteren. De kunst wordt in beperkte oplage geproduceerd.

Wat kan je verwachten als je besteld?

De toiletrolhouder Groot is in de vorm van een wolk heeft als afmetingen: L.74 x W.10 x H.17 cm. En hij weegt 4kg. Hij zit in een voorgevormde piepschuim vorm verpakt samen met de materialen om de muurdecoratie op te hangen. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Powered by Lightspeed