• Afrekenen is uitgeschakeld.

Trophy Stem vaas

€--,-- €--,--
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 2-5 dagen

De betonnen Trophy Stem vaas is ontwikkeld door Lyon Beton en brengt een beetje natuur aan je lege muur, zonder eigenlijk echt natuur te gebruiken. Fleur je muur op met een trofee dierenhoofd, het hoofd heeft geen specifieke gezichtsdetails van een dier. Je kan er zelf een hert, een ram of eender well ander gehoornd dier in terugvinden. Zo kan je zelf een dier creëren, door de hoorns te ontwikkelen en kan je dus regelmatig een ander dier aan je muur hebben.

Afmetingen zijn 24 cm hoog, 15 cm breed en 5 cm diep. Dit artikel wordt met glazen vaasjes geleverd om in de gaten te gebruiken bij echte bloemen. Gewicht 1,5kg.

Wie maakt deze vaas van beton?

Het Franse Lyon Béton specialiseert zich van oorsprong in het design en productie van betonnen meubelen. Sinds kort hebben ze zich ook toegelegd op de creatie van interieuraccessoires en kunst in samenwerking met verschillende artiesten en designers. «Ons doel is een alternatief te bieden voor diegene die zoekt naar ongewone objecten. Door het combineren van creativiteit, esthetiek en de praktische kant, bied onze collectie een discrete en sterke aanwezigheid.» Gepassioneerd door het technische aspect en de representatieve mogelijkheden van het materiaal, werken ze reeds 5 jaar aan een beton dat speciaal ontworpen is voor de productie van meubelen. Het is versterkt met metaaldraad en vezels waardoor een aanvaardbaar gewicht bereikt wordt. De afwerking van de producten, benadrukt het materiaal, maar geeft het product toch een prettig gevoel bij aanraking. Door de samenwerking met verschillende artiesten en designers slaagt Lyon Béton erin om een mooie mix van stijlen in kunst en meubelen te presenteren. De kunst wordt in beperkte oplage geproduceerd.

Wat kan je verwachten als je besteld?

Afmetingen 24x14.5x4.5cm, gewicht 1,5kg, verpakt in piepschuim & doos. 2 glazen vaasjes meegeleverd.

Waarom via La Boutique Blanche bestellen?

  • Direct zicht welke artikelen op stock
  • Direct zicht op levertermijn
  • Geen leverkosten boven de 50€
  • Correcte retourmogelijkheden
  • Goede klantenservice

Met deze USP’s beoordelen onze klanten La Boutique Blanche met een 9,8 bij webwinkelkeur. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen