La Boutique Blanche

Wandplank Beton S

€99,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad (7)
Levertijd: 2 dagen

SLICED, betonnen wandplank.

Sliced, het is exact wat het zegt, een snee van beton die gebruikt kan worden als legplank.

Om het minimalistische gevoel hoog te houden, worden de planken geleverd met een onzichtbaar ophangsysteem. Een zwevende, betonnen legger dus. 

Deze wandplank kan echt overal gebruikt worden, de moeilijkheid voor u wordt om te kiezen welke grootte u neemt en waar u hem hangt: de inkomhal, de woonkamer, uw bureau, de keuken, de badkamer,…

Je kan de wandplank van 60cm apart gebruiken, met 2 ophangen of combineren met de 90cm wandplank om een leuk ritme te bekomen.

 

Wie maakt deze Sliced, wandplank beton?

Het Franse Lyon Béton specialiseert zich van oorsprong in het design en productie van betonnen meubelen. Sinds kort hebben ze zich ook toegelegd op de creatie van interieuraccessoires en kunst in samenwerking met verschillende artiesten en designers. «Ons doel is een alternatief te bieden voor diegene die zoekt naar ongewone objecten. Door het combineren van creativiteit, esthetiek en de praktische kant, bied onze collectie een discrete en sterke aanwezigheid.» Gepassioneerd door het technische aspect en de representatieve mogelijkheden van het materiaal, werken ze reeds 5 jaar aan een beton dat speciaal ontworpen is voor de productie van meubelen. Het is versterkt met metaaldraad en vezels waardoor een aanvaardbaar gewicht bereikt wordt. De afwerking van de producten, benadrukt het materiaal, maar geeft het product toch een prettig gevoel bij aanraking. Door de samenwerking met verschillende artiesten en designers slaagt Lyon Béton erin om een mooie mix van stijlen in kunst en meubelen te presenteren. De kunst wordt in beperkte oplage geproduceerd.

Wat kan je verwachten als je besteld?

Deze Sliced heeft als afmetingen: L60cm, H4cm en D12cm en weegt netto 4,5kg.

U heeft een boor en schroevendraaier nodig om het ophangsysteem aan de muur te bevestigen. Instructies zitten bij de wandplank beton. 

De plank is afgewerkt met een beschermlaag, het is echter aan te raden nooit scherpe producten te gebruiken op de plank zoals zuren en dergelijke. Voor het schoonmaken gebruikt u een zachte doek met zacht reinigingsmiddel. Om de plank jaren te gebruiken, adviseren wij om regelmatig wax of olie te smeren die voor steen, marmer of beton voorzien is. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Powered by Lightspeed
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »