• Afrekenen is uitgeschakeld.

Kussen leder goud

€--,-- €--,--
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 3-9 dagen

Zachtgoud imitatieleder met een al even zachte beige onderkant. Het imitatieleder is in een grafische vorm geknipt en met de hand heel precies aan elkaar gezet door Lieve Wouter van Made by Mimi. Deze grafische touch geeft het kussen net dat ietsje meer in je zetel.

De stoffen uit Santa Cruz California en uit Brussel zijn door Lieve uitgekozen en samengesteld tot een 48 x 25cm kussen met de 40cm rits die het geheel afmaakt.

Elk kussen van Made by Mimi wordt met de hand gemaakt en is slechts in een zeer kleine oplage verkrijgbaar. Een deel van de stoffen komt van over de hele wereld, van China tot Alaska en een deel van de stoffen gewoon vanuit België. Elk kussen wordt door Mimi zelf in Antwerpen in elkaar gezet.

Wie maakt dit grafische kussen?

Made by Mimi is de passie van Lieve Wouters, haar middelste naam is Mimi. Ze maakt alle kussens zelf met de hand en vandaar dus ook de volledige naam Made by Mimi. Lieve reist met haar man de hele wereld over, van Marrakecht, Italië, Parijs tot Paarl in Zuid-Afrika of Alaska. Eén ding is altijd hetzelfde: ze wordt aangetrokken door stoffenwinkeltjes. Van elke reis brengt ze de mooiste stoffen mee. Vaak met een specifieke textuur of bewerking van het land zelf. Deze combineert ze met stoffen die ze hier mij grootmeesters in de textiel gaat halen. De uitverkoop bij Ann Demeulemeester is dan ook een vaste prik. Van al deze stofjes maakt Lieve kussentjes.

Wat kan je verwachten als je besteld?

Bij dit kussen met print krijgt u de info waar de stoffen vandaan komen, zo kan u een heel klein beetje meegenieten van de reizen van Made by Mimi.

Afmetingen 48cm x 25cm met 40cm rits onderaan en binnenkussen inbegrepen.

Het handmade binnenkussen is gevuld met holle gesiliconiseerde polyestervulling (net wolkjes).

Wasvoorschriften: enkel het binnenkussen kan gewassen worden op 30graden.

Geniet van een stukje reizen met dit kussen met print van Made by Mimi

0 sterren op basis van 0 beoordelingen