• Afrekenen is uitgeschakeld.

Kussen print pijlen blauw

€--,-- €--,--
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 2-5 dagen

Uit Seattle bracht Lieve van Made by Mimi deze prachtige, grafische stof met blauwe pijlen mee. Ze maakte er dit unieke kussen van, zo uniek dat er maar 1 van beschikbaar is voor verkoop! De bovenkant is een stevig katoen, dat sterk aanvoelt. De onderkant heeft een ruwer, linnen gevoel en is neutraal beige.

Elk kussen van Made by Mimi wordt met de hand gemaakt en is slechts in een zeer kleine oplage verkrijgbaar. Een deel van de stoffen komt van over de hele wereld, van China tot Alaska en een deel van de stoffen gewoon vanuit België. Elk kussen wordt door Mimi zelf in Antwerpen in elkaar gezet.

Wie maakt dit kussen met print?

Made by Mimi is de passie van Lieve Wouters, haar middelste naam is Mimi. Ze maakt alle kussens zelf met de hand en vandaar dus ook de volledige naam Made by Mimi. Lieve reist met haar man de hele wereld over, van Marrakecht, Italië, Parijs tot Paarl in Zuid-Afrika of Alaska. Eén ding is altijd hetzelfde: ze wordt aangetrokken door stoffenwinkeltjes. Van elke reis brengt ze de mooiste stoffen mee. Vaak met een specifieke textuur of bewerking van het land zelf. Deze combineert ze met stoffen die ze hier mij grootmeesters in de textiel gaat halen. De uitverkoop bij Ann Demeulemeester is dan ook een vaste prik. Van al deze stofjes maakt Lieve kussentjes.

Wat kan je verwachten als je besteld?

Bij dit kussen met print krijgt u de info waar de stoffen vandaan komen, zo kan u een heel klein beetje meegenieten van de reizen van Made by Mimi.

Afmetingen 48cm x 25cm met 40cm rits onderaan en binnenkussen inbegrepen.
Dit kussen kan niet bijgemaakt worden! 

Geniet van een stukje reizen met dit kussen met print van Made by Mimi

0 sterren op basis van 0 beoordelingen